Gündem

Sivas El Sanatları Çarşısına Kavuşacak

Sivas El Sanatları Çarşısına Kavuşacak

Sivas El Sanatları Çarşısına Kavuşacak
16-05-2014 23:42


OĞUZHAN SARZEP

Esnafların kaldırım işgali yaptığını ve çirkin görüntü oluşturması nedeniyle işgalin sona erdirilmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını ifade eden başkan Aydın, esnafların da bu konuda hassas olmalarını ve gerekli desteği vermelerini istedi.

Olağan genel kurul sonrasında birkez daha başkanlığa seçilen Sesob Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret eden başkan Aydın, esnafın şehir için çok önemli olduğunu söyledi. 2004-2009 yıllarında Sesob Başkanı Beşir Köksal ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Aydın, ‘Başkanımızla birlikte güzel çalışmalarımız oldu. İnşallah yeni dönemde de bu çalışmalarımız devam edecektir. Esnafımız şehrimiz için çok önemlidir. Esnafımız mutlu oluyor, kazanıyorsa şehir kazanıyor demektir. Esnaflarımızın sorunları ve sıkıntıları bizim açımızdan da önemlidir.  Esnaflarımızdan bizim de bir ricamız vardır. Özelikle kaldırım işgalleri konusunda hepinizden hoşgörü ve anlayış bekliyoruz. Sivas’ın gerçekten örnek bir şehir olmasını istiyoruz. Bu dağınık görüntü gerçekten de Sivas’ımıza yakışmıyor. Bu konuda başkanımızla birlikte çalışarak esnaflarımızın daha iyi şartlara kavuşmalarını sağlayacağız. Sivas’ın bir el sanatları çarşısına ihtiyacı var. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor.  Sivas’ımızda bizimle beraber daha iyi şartlara kavuşacak. Bir kez daha seçilen başkanımıza görevinin hayırlı olmasını diliyor, birlikte çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sesob Başkanı Beşir Köksal ise, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın görev yaptığı dönemde esnafların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, kendisine bir kez daha teşekkür etti. Köksal, ‘Başkanımızla daha önce birlikte çalışarak gerek Sivas’ın gerekse de esnafların sorularını dengeli götürmek için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Belediye başkanımız esnaflarımızın sorunlarının çözümünde bize yardımcı olacak, biz de üzerimize düşen konularda başkanımıza destek olacağız. Bizler Sivas’ta yaşıyoruz ve ilimize sahip çıkacağız. Önceden olduğu gibi yine uyum içerisinde çalışacağız. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.

Sesob Başkanı Beşir Köksal, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın Sivas’a bir el sanatları çarşısı kazandırılması noktasında sözü olduğunu bir kez daha hatırlatarak, çarşısının biran önce hayata geçirilmesini istedi. 

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER