Politika

BBP’li Apaydın'dan Şok Karar! Partisinin Adayını Bıraktı İktidar Partisinin Adayını Destekledi

Kangal'ın Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı Ahmet Kürşat Apaydın yerel seçimlerde kendi partisinin değil AK Parti'nin adayını desteklediğini açıkladı.

BBP’li Apaydın'dan Şok Karar! Partisinin Adayını Bıraktı İktidar Partisinin Adayını Destekledi
17-02-2024 11:47
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

AK Parti Kangal Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk,  mevcut Belediye Başkanı Ahmet Kürşat Apaydın ile bir araya geldi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Büyük Birlik Partili ( BBP) Apaydın, iktidar partisinin belediye başkan adayını desteklediğini açıkladı.

Apaydın, “5 yıl önce aday olduğumda bana en büyük vaadin nedir dediklerinde adalet demiştim. Sonra da en büyük sorun olan su sorunu, yol ve altyapı sorununu çözmek için mücadele edeceğim demiştim. Çok şükür ziyadesiyle bitirdik ama iktidar partisi olamamanın nedeni ile başta 2 megavatlık  Rüzgar Enerji Santrali Projesi, Katı Atık Projesi ve Sıfır Atık Projemiz uzun zamandır bakanlıkta beklemektedir. Bu sebeplerden dolayı iktidar partisinin belediye başkanı adayını destekleme kararını aldım. Zerre nefis yapmadım. Bu projeler için canla başla mücadele edeceğinin sözünü aldım. Başka hiçbir isteğim olmadı. Her şey Kangal için. Allah hakkımızda hayırlısını versin, kazanan her zaman ilçemiz olsun. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

BBP, Kangal’da 31 Mart seçimi öncesi Apaydın’ı değil Halil Yıldırım’ı aday göstermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER