Gündem

Çiftçilere Müjde! TMO, Zara'da Acentelik Açacak

2023 yılında Zara’da hububat alımı yapan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2024 yılı hasat döneminde de hububat alımı yapmaya hazırlanıyor.

Çiftçilere Müjde! TMO, Zara'da  Acentelik Açacak
24-04-2024 11:04
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA

Zara'da 2023 yılında hububat alımı yapan Toprak Mahsulleri Ofisi, 2024 yılı hasat döneminde de hububat alımı yapmaya hazırlanıyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Sivas Başmüdürü Mustafa İspirli ve Başmüdür Yardımcısı Ömer Ünal, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek'i ziyaret ederek açılacak acentelik ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, "Geçtiğimiz yıl odamızın girişimleri ve talebi üzerine ilçemizde hububat alım acentesi açılmıştı. Gerçekleştirilen alımlardan dolayı TMO'ya ait hububatlar ilçemizde depolanmış durumdadır. 2024 yılı alımlarında arazi sıkıntısı yaşanmaması amacıyla depolanan hububatın bir kısmı nakil edilerek, yeni alımlar için depolama alanları açılacak. Biz de her zaman olduğu gibi yine çiftçimizin hububatının değer kazanması amacıyla odamıza ait tesislerde alım için gerekli destekleri bu yıl da sağlayacağız" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER