Gündem

?Sen Üşürken Ben Uyuyamam?

?Sen Üşürken Ben Uyuyamam?

?Sen Üşürken Ben Uyuyamam?
02-01-2014 18:48


OĞUZHAN SARZEP

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 81 il ve ilçe teşkilatları ile kış şartlarının ağır geçtiği illerdeki ihtiyaç sahipleri için soğuktan korumaya yardım edecek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, 'Sen Üşürken Ben Uyuyamam' sloganıyla başlattıkları yardım kampanyasında sona gelindi.

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanlığının büyük destek verdiği kampanyada toplanan binlerce; mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, battaniye gibi giyim ve temel malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere AK Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından özenle kolilere yerleştirmeye başlanıldı.

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman sen üşürken ben uyuyamam adlı kampanyada sona geldiklerini belirterek, 'Arkadaşlarımız Sivas'tan ve ilçelerden ulaşan yardımları ayırarak kutuluyorlar. Önümüzdeki hafta bu yardımları ihtiyaç sahibi olan illere ve Suriye'ye tır aracılığıyla göndereceğiz. Bu kampanyaya bu güne kadar yardımcı olan üşüyen insanlara, giyecek yardımında bulunan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER