Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TBMM'nin Açılışında Terörle Kararlılık Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'nda Genel Kurulu’na hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  TBMM'nin Açılışında Terörle Kararlılık Vurgusu
01-10-2023 14:52
SİVAS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz'da darbecilerin silahlarına meydan okuyan millet, demokrasi mücadelesini sivil anayasayla taçlandırmayı hak ediyor. Bu özlemi geciktirmeyelim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlıyoruz. Ek bütçeyle bölgeye 762 milyar lira tahsis etmiştik, 2024'te bu rakam 1 trilyon lirayı geçecek." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu sabah, emniyet birimlerimizin vakitli müdahalesi neticesinde iki caninin etkisiz hale getirildiği eylem, terörün son çırpınışlarıdır. Vatandaşın huzuruna ve güvenliğine kast eden alçaklar, emellerine ulaşamamıştır, asla da ulaşamayacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede bir daha asla FETÖ yeniden dirilemeyeceği gibi, benzer örgütlerin de yeni ihanetler sergileyebilmesi mümkün değildir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(AB'ye) Vize başta olmak üzere haksızlıklarından dönerlerse, yanlışlarını düzeltmiş olurlar. Yapmazlarsa, bizden bir beklentiye girme hakkını kaybederler." şeklinde konuştu./AA/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER