Gündem

Alp Atıyor, Zara Kazanıyor

Alp Atıyor, Zara Kazanıyor

Alp Atıyor, Zara Kazanıyor
19-11-2013 16:48


OĞUZHAN SARZEP

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) en deneyimli futbolcuları arasında yer alan Zara Belediyespor’un sağ beki Alp Kaya Merzifonspor deplasmanında iki gol atarak alınan 3 puanda önemli bir rol oynadı. Kırmızı-Siyahlı ekipte defansın sağ tarafında forma giyen tecrübeli futbolcu Alpa Kaya Yeni Sanayiispor, Balıkesirspor, Sivasspor, Fenerbahçe, Bakırköyspor, Erdek Belediyespor, Sağlıkspor, Dört Eylül Belediyespor ve Zara Belediyespor forması giydi.

1985 doğumlu olan tecrübeli futbolcu Alp Kaya iki sezondur Kırmızı-Beyazlı forma altında başarılı maçlara imza atarken, serbest vuruştan kaydettiği gollerle ise takımını zirveye taşıyan futbolcuların başında geliyor.

Deplasmanda son oynanan Merzifonspor karşılaşmasının 24 ve 65.dakikalarında kazanılan iki serbest atışın ikisini de golle sonuçlandıran Alp Kaya, ‘Önemli olan benim şahsi olarak gol atmaktan çok takım olarak iyi mücadele etmemiz ve kazanarak grup liderliğini sürdürmemiz’ dedi. Kaya ‘İyi bir yönetime sahibiz. Takım olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Taraftarlarımızı hafta sonu oynayacağımız Erzincanspor maçına bekliyoruz’ dedi.

ZARA GECESİ 30 KASIMDA

BAL liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve Kırmızı-Siyahlı ekibin yönetim kuruluda son hızıyla 30 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan, ‘3LİG YOLUNDA ZARASPOR’ gecesinin hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF BAL ligi 4.grupta 8. hafta sonunda topladığı 18 puanla liderliğini sürdüren Zara Belediyespor bu başarının arkasındaki birinci güç olan Yönetim kurulu, Zara’nın spordaki temsilcisi Zaraspora destek amaçlı organize edilen , ‘3.LİG YOLUNDA ZARASPOR’ programı için büyük gayret sarf ediyor.

Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner ‘Zara ilçemizi gururla temsil eden bir ekibimiz var. Teknik heyeti, futbolcusuyla tam bir uyum içindeyiz. Ligde sezon başından bu yana sergilediğimiz başarımızı sürdürüyoruz. TFF BAL ligi 4.grupta şu an 18 puanla lideriz. 30 Kasım 2013 tarihinde The Green Park Hotel Bostancı’da güzel bir gece organize ettik. Tüm Zaralı ve Sivaslı hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER