Spor

Dünya 3.´Sünden Kılıç´a Ziyaret

Dünya 3.´Sünden Kılıç´a Ziyaret

Dünya 3.´Sünden Kılıç´a Ziyaret
23-09-2018 07:00

OĞUZHAN SARZEP

15-23 Eylül tarihleri arasında İtalya´da yapılan ?Wako Dünya Gençler Kick-Boks Şampiyonasında? dünya 3.´sü olan Sivaslı sporcu Talha Emir Buldu, Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç´ı makamında ziyaret etti.

Dünya 3.´sü olan Olimpiyat Spor Kulübü sporcusu Talha Emir ve antrenörleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kılıç´ı ziyaret ederek İtalya´da yapılan şampiyona hakkında bilgiler verdiler.

Kick-Boks Antrenörü Ekrem Aris, ziyarette yaptığı açıklamasında Talha Emir´in şampiyonaya yoğun bir şekilde hazırlandığı belirtti. Aris, emeklerinin karşılıklarını aldıklarını söyleyerek Talha ile gurur duyduklarını belirtti.

MÜDÜR KILIÇ: ?TALHA

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç ise; ?15-23 Eylül tarihleri arasında İtalya´da yapılan ?Wako Dünya Gençler Kick-Boks Şampiyonasında? sporcumuz Talha Emir Buldu Dünya 3.´sü olmuştur. Sporcumuzu tebrik ederiz. Talha ülkemizi ve Sivas´ı İtalya´da en iyi şekilde temsil etti. Göğsümüzü kabarttı. Kendisini yeniden kutluyor başarılar diliyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER