Ekonomi

Emeklilere Müjde! 81 İlde Ücretsiz Oldu

SSK, Bağkur Emekli Sandığı ve EYT emeklilerinin yararlanacağı güzel haber o banka tarafından duyuruldu. Emeklilere 1 yıl boyunca tamamen ücretsiz olacak. İşte detaylar..

Emeklilere Müjde! 81 İlde Ücretsiz Oldu
09-05-2024 10:21
SİVAS

Haber Merkezi

81 ilde emekliye ücretsiz olacak kampanyayı ING Bank duyurdu. Emeklilere yönelik 1 yıl boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

ING Bank, resmi web sitesinde yaptığı açıklamada, maaşını ING'ye taşıyanlara sağlayacağı avantajları tek tek duyurdu. Güncel promosyon ve ek nakit promosyon ödemeleriyle birlikte kart ücretinin de alınmayacağını belirtti.

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING Bank'a taşıyarak, maaş tutarınıza bağlı olarak 15.000 liraya kadar nakit promosyon ve Otomatik Fatura Talimatı ile 3.000 liraya kadar ek nakit promosyondan faydalanarak toplamda 18.000 liraya kadar nakit promosyon kazanabilirsiniz. Bu fırsattan yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da yararlanabilir.

ING Bankası, emekli müşterileri için güzel bir haber verdi ve dijital yapılan işlemlerde para transferlerinde masraf ödenmeyeceğini duyurdu. Banka ayrıca kampanya kapsamında yüzde 3,94'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanma ve ilk defa ING Kredi Kartı başvurusu yapanlara ilk 1 yıl kart ücreti ödemezlik imkanı sundu.

Promosyon ödemeleri, ING Bank'ta maaşa göre değişecek olup, güncel miktarlar şu şekildedir:

Promosyon ödemeleri, ING Bank'ta maaşa göre değişiyor. 10 bin liraya kadar maaş alanlara 6.250 TL, 10 bin TL ile 15 bin TL arasında maaş alanlara 10 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin lira arasında maaş alanlara 12 bin 500 TL, ve 20 bin TL üzeri maaş alanlara 15 bin TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Ancak, promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca ING Bank üzerinden alacağını taahhüt etmesi gerekiyor.

Emeklilere yönelik indirimler devam ediyor. Son olarak geliri ve mülkü olmayan emekliler için destek paketi uygulaması hayata geçirildi. Bu çerçevede emeklilere elektrik, doğal gaz ve su faturaları desteği sağlanacak. Ayrıca, emekli kartları üzerinden gıda faturası desteği de sunulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER