Gündem

Hastane inşaatındaki son durumu Tanrıverdi açıkladı! Yüzde kaçı bitti?

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, 2020 yılında yapımına başlanan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hastane inşaatındaki son durumu Tanrıverdi açıkladı! Yüzde kaçı bitti?
24-04-2024 10:18
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sivas'ta 2020 yılında yapımına başlanan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 Selçuklu mimarisine uygun giriş kapısı ile ön plana çıkacak olan Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, 20 bin 380 metrekare alan üzerinde 172 bin 332 metrekare kapalı alana sahip olacak.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, hastane inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

ABDULLAH GÜLER TAKİP EDİYOR

Tanrıverdi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “1071 yataklı üniversite hastanemizde artık sona yaklaşılıyor. Hastane şu an fiziki olarak yüzde 70 oranında bitmiş vaziyette. Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler de özel olarak tüm çalışmaları yakından takip ediyor, çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor, şehrimiz modern bir üniversite hastanesine kavuşacak . Sivas’ımıza hayırlı olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER