Gündem

Belediye kondisyon çalıştı

Belediye kondisyon çalıştı

Belediye kondisyon çalıştı
20-07-2013 16:27


İRFAN ÖZŞEKER

2013-2014 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren 4 Eylül Belediyespor, birinci etap çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi içinde bulunan Bayraktepe’de düz koşu ve kondisyon çalıştı.

Teknik Direktör Aleattin Çiçek nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 4Eylül Belediyespor futbol takımı, bugünkü idmanını tesislerin dışında yaptı. Teknik heyet ve futbolcular, Bayraktepe mevkiinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Aleattin Çiçek, geçen yılki kadroyu yüzde 70 oranında yenilediklerini belirterek, yaş ortalamasını 20.5’e çekmiş bir takım haline geldiklerini söyledi.

Çok genç oyunculardan kurulu bir takım olduklarını hatırlatan Çiçek, önümüzdeki dönemler için sağlam yatırımlar yapma düşüncesinde olduklarını, bu amaçla yola çıktıklarını ifade etti.

Hazırlıkların uzun süreli olacağını belirten Aleattin Çiçek, futbolcuların, uyum sağlamayı kısa sürede sağladıklarını, takım daha iyi hale gelmeye başladığını söyledi.

Birinci etap çalışmalarının daha çok güç depolama şeklinde olacağını belirten Aleattin Çiçek, İzmit kampına kadar takımın fiziksel değerlerini çok iyi seviyeye çıkarma gayretinde olacaklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER