Spor

KALEYİ KİM KORUYACAK?

KALEYİ KİM KORUYACAK?

KALEYİ KİM KORUYACAK?
25-06-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor´da yeni sezon öncesi takımın ilk 11´i merak konusu haline geldi.

En önemli mevkilerden olan 1. mevkide, mevcut kalecilerden Ali Şaşal Vural, Tolgahan Acar ve Sergio Rochet´in takımda kalmasının ardından 1. kaleci kimin olacağı Sivasspor camiası tarafından merak ediliyor.

Sezona üç kaleci ile başlayacak olan Demir Grup Sivasspor´da 3 isim forma için adayken verilecek olan son karar büyük bir merakla bekleniyor.

SON KARARI TAMER

HOCA VERECEK

Haftaya Sivas´a gelecek olan çiçeği burnunda Teknik Direktör Tamer Tuna, kaleci konusunda da son kararını verecek. Takımla yapacağı kamp sonrası yardımcılarıyla bir değerlendirme toplantısı yapacak olan kırmızı-beyazlı takımın yeni hocası Tuna kalecilerde son kararı verip, seçtiği isim 1. kaleci olarak görev yapacak.

ALİ ŞAŞAL VURAL

AĞIR BASIYOR

Geçtiğimiz sezon resmen kalesinde devleşen ve Sivasspor´a büyük katkısı olan milli kaleci Ali Şaşal Vural´ın yeni sezonda kaleyi 1. kaleci olarak koruması bekleniyor. Maçlardaki performansıyla da büyük beğeni toplayan Ali Şaşal´ın eldiveni kapması en yüksek ihtimalken, Teknik Direktör Tamer Tuna, üç kalecisi Ali Şaşal Vural, Tolgahan Acar ve Sergio Rochet´in arasında bir karar verecek.

3 KALECİNİN DE

SÖZLEŞMELERİ SÜRÜYOR

Demir Grup Sivasspor´da file bekçilerinden Ali Şaşal Vural, Tolgahan Acar ve Sergio Rochet´in takımla olan sözleşmeleri de devam ediyor. Tolgahan Acar ve Sergio Rochet´in önümüzdeki sene Haziran ayına kadar, başarılı eldiven Ali Şaşal Vural´ın ise 2020 Haziran´a kadar sözleşmesi bulunuyor.

TARAFTAR´DA

ALİ´Yİ İSTİYOR

Sivasspor´un nabzını tutmaya devam eden gazetemiz taraftarların da bu konu hakkında görüşünü aldı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar yeni sezonda 1. kalecinin Ali Şaşal Vural olmasını isteyerek; ?Takımımızda kadronun belirlenmesi illaki zaman alacak. Ancak en önemli noktalardan biride kale. Bu konuda 3 kalecimizin de sözleşmeleri devam ediyor. İllaki son kararı hoca verecek. Bizim taraftarlar olarak isteğimiz Ali Şaşal Vural´ın kaleyi koruması. Ali gerçekten geçtiğimiz sezon çok iyi işler yaptı. İnşallah yeni sezonda da kaleyi başarıyla korur? dedi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER