Politika

Kars, Seçim Sonrası İlk Kez Konuştu: Hep Birlikte İnansaydık Kazanırdık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan adayı Reha Kars, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez Genel Yayın Koordinatörümüz Taner Karabal’a konuştu. Kars, “Değişim olacağını sahada gördüm.  Çok çalıştım, kazanacağıma da inandım; bazı arkadaşlarımız kazanacağımıza benim kadar inansaydı  bugün Sivas Belediyesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) yerine MHP olurdu” dedi.

Kars, Seçim Sonrası İlk Kez Konuştu: Hep Birlikte İnansaydık Kazanırdık
23-05-2024 09:10
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan adayı Reha Kars, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez konuştu. 2019 yerel seçimlerinde Sivas merkez ilçede MHP’nin yüzde 4,71 olan oy oranının yüzde 11,21’e çıkmasında büyük rol oynayan Kars, seçim sonuçlarını Genel Yayın Koordinatörümüz Taner Karabal’a değerlendirdi.

DEĞİŞİM OLACAĞINI ÖNGÖRDÜM

31 Mart yerel seçimleri öncesi sahada değişim olacağını sezdiğini ifade eden Kars,  “Değişim olacağını sahada gördüm.  Çok çalıştım, kazanacağıma da inandım; bazı arkadaşlarımız kazanacağımıza benim kadar inansaydı  bugün Sivas Belediyesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) yerine MHP olurdu” dedi.

MHP İLK DEFA BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ ÇIKARDI

Sivaslılara teşekkür eden Kars, “Seçim süreciyle birlikte beni bağırlarına bastılar, beni sevdiler. Seçim döneminde söylemlerim ve projelerim Sivaslılar tarafından kabul gördü. Bugün bile çarşıda pazarda insanlar yanıma geliyor, sohbet ediyoruz; ‘Sana oy vermedik hakkını helal et’ diyorlar.  MHP bu seçimlerde ilk defa belediye meclisi üyesi çıkardı. Sivas’ta daha fazlasını daha iyisini yapabiliriz” açıklamasında bulundu.

Seçim sürecinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareket ettiğinin altını çizen Kars, “Seçim sürecinde Cumhur İttifakına saygı duyarak ittifaka zarar verecek söylem ve sözlerden kaçındım. Dikkatli olmaya özen gösterdim. Sağ olsun AK Partili arkadaşlar da buna özen gösterdiler” ifadelerine yer verdi.

SORUNLARIN BÜTÜN OLARAK ELE ALINMASI GEREKİYOR

Sivas’ta sorunların akılcı yollarla çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getiren Kars, “Sivas’ın ulaşım, altyapı, yeşil alan, imar, kentsel dönüşüm başta olmak üzere birçok alanda sorunu var. Sorunların bütün olarak ele alınması gerekiyor. Gerçekçi çözümlerin üretilmesi, şehrin konforlu bir şehir olması için projeler yapılmalı ve hayata geçirilmesi” değerlendirmesinde bulundu.

İNSANIN BİR DURUŞU OLMALI

Ülkücülerin ülkede her kademe görev alabileceğine ve üzerine düşen sorumluluğu da yerine getirebileceğine inandığını belirten Kars, Karabal’ın “Önümüzdeki süreçte siyasi olarak hedefiniz nedir?” şeklindeki sorusuna  “Siyasette önümüzdeki süreç, yıllar ne getirir ne götürür inanın bilmiyorum. Ben duruşun önemli olduğuna inanıyorum. İnsanın bir duruşu olmalı, insanın geleceğini duruşu belirler. Ben buna inanıyorum; her fırsatta okumaya, gözlem yapmaya, kendimi geliştirmeye çaba sarf ediyorum. Önemli olan insanların kendini geliştirebilmesi” diye yanıt verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER