Spor

Lider, Galibiyet Peşinde

Lider, Galibiyet Peşinde

Lider, Galibiyet Peşinde
08-12-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Şarkışla Belediyespor ligin 12. haftasında sahasında Şanlıurfa takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

9 Aralık Pazar günü (yarın) Şarkışla İlçe Stadyumunda oynanacak olan maçta Mersin bölgesi hakemlerinden Hüseyin Ertaş düdük çalacak. Ertaş´ın yardımcılıklarını ise Niyazi Atakan Ataseven, Ozan Bozkurt ve İsa Maviş Tazegül yapacak.

Temsilcimiz Şarkışla Belediyespor, bu hafta rakibini yenip, ligde geçen hafta 1-1 berabere kaldığı Ankas İstiklalspor maçını telafi etmek için sahaya çıkacak.

Müsabakaya mutlak galibiyet için çıkacak olan Sivas temsilcisi rakibini yenip galibiyet sayısını da 12´ye çıkartmayı hedefliyor.

Yarın Şarkışla Belediyespor ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan müsabaka saat 14.00´da başlayacak.

KÖMÜRLÜOĞLU: ?GALİBİYETE ODAKLANDIK?

Şarkışla Belediyespor´un başarılı teknik direktörü Ahat Kömürlüoğlu ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor müsabakasına mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirtti. Kömürlüoğlu şunları söyledi; ?Evimizde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor´u ağırlayacağız. Ligde geçen hafta 1-1 berabere kaldığımız Ankas İstiklalspor müsabakasını telafi etme peşinde olacağız. İnşallah evimizde galip gelip taraftarımıza 3 puan armağan ederiz. Futbolcularıma sonsuz güveniyorum. Tek hedefimiz galibiyet. Hafta içi de galibiyete odaklı çalışmalar yaptık.?

/resimler/2018-12/7/1418419374653.jpg

/resimler/2018-12/7/1418546093624.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER