Gündem

Kupada Rakibimiz Bursaspor

Kupada Rakibimiz Bursaspor

Kupada Rakibimiz Bursaspor
13-01-2014 16:23


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor A grubunda bugün deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak. Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Çağatay Şahan'ın yöneteceği karşılaşma A Haber'den canlı olarak yayınlanacak.

KUPADA 7. KEZ

Bursaspor ile Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası'nda 7'nci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar kupada oynanan 6 maçta Bursaspor 4, Sivasspor ise 2 galibiyet aldı.

İki ekip arasında oynanan toplam 25 resmi müsabakada ise Bursaspor 11, Sivasspor 12 galibiyet alırken, 2 mücadele de beraberlikle sonuçlandı

Bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan Spor Toto Süper Lig mücadelesinde Yiğidolar Bursaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

TAKIMLAR GRUP MAÇLARINA NASIL KALDI?

Sivasspor

Sivasspor, kupada eleme maçlarının tamamını evinde oynadı. Yiğidolar; 2. tur maçıyla başladığı kupa serüveninde Bucak Belediye Oğuzhanspor´u 5 - 0, 3. turda Ankaragücü´nü 3-1, 4. turda Silivrispor´u 1-0 ve son olarak da 5. turda ise Nazilli Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek mağlup ederek grup maçlarına katılma hakkı kazandı.

Bursaspor

Bursaspor, kupanın 4. turunda deplasmanda Adana Demirspor'u 2-1, 5. turda ise evinde İnegölspor'u 3-0 yenerek gruplara kaldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER