Gündem

Sivas Sevdalısıyız

Sivas Sevdalısıyız

Sivas Sevdalısıyız
10-12-2013 17:35


İRFAN ÖZŞEKER

Siv-Yapı Sivas’ta görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya kentte görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileri dışında Kalın İlçesi Belediye Başkanı Halil Şener’de katıldı.

Kalite ve müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışı ile yola çıkan SİVYAPI, ürettiği projelerle Sivas’ta ilklere imza atıyor. Bilici Yaşam ve İş Merkezi projesiyle Sivas'ın ilk Residance projesini hayata geçiren daha sonra Bahçekent Villalarıyla da Sivas'ın ilk akıllı sistem villa projesine imza atan Siv-Yapı şimdi de 40 Milyon liralık bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Sıcak Çermik’te Türkiye'nin ilk ekojeotermal devremülk ve tatil köyü projesi ile Türkiye'de ilk defa zeminden soğutma uygulanarak, Sivas'ın uzun yıllar özlemini çektiği Sıcak Çermik sevdasına son vermeyi hedefliyor.

Programda bir konuşma yapan Bilici İnşaat Siv-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Akif Bilici Sivas’ı sevdiklerini ve yaptıkları her şeyi Sivas sevdalısı oldukları için yaptıklarını söyledi.

Bilici konuşmasına şöyle devam etti ‘Projemizin Sivas için önemini her platformda, her toplantı da dile getirdik. Bölgemizin Termal Turizm olma yolunda çok ciddi bir potansiyel olduğunu her ortamda söylüyoruz. İnşallah bu projemizle beraber akabinde devam edecek olan projelerle birlikte bizim bir termal turizm alanına dönmesi bizi mutlu eder.’

40 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Sıcak Çermik’e kurulacak olan Termal Otel’in yaklaşık 40 Milyon TL’lik bir yatırım projesi olduğunu vurgulayan Bilici ‘Bu anlamda projemizin Sivas’a sağlayacağı iş istihdamı ve ekonomik anlamda ki katkısı göz ardı edilemez. Yaklaşık 40 milyon TL’lik bir yatırım projesi ve akabinde 48 dönüm arazi üzerine yapacağımız 60 Milyon Dolarlık bir projeyi topladığımızda bu Sivas için önemli bir yatırım. Bu anlamda bu yatırımla birlikte Sivas’tan çok ciddi bir firmayı yurt dışından Sivas’a girmiş olmanın da aynı zamanda mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde yine Sivas’a bu anlamda yurt dışından misafirler getiriyoruz. Hem projemizin tanıtımında hem de bu vesile ile dışarıda temas halinde bulunduğumuz iş adamlarıyla bir araya gelerek onlarla Sivas’ta ne yapabiliriz Sivas’a bu yatırımcıları nasıl çekebiliriz bu anlamda da bunun gayreti içindeyiz. İnşallah bu projemiz Sivas’a her yönü ile hayırlı olur’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER