Politika

?Sivas için çalışacağız?

?Sivas için çalışacağız?

?Sivas için çalışacağız?
29-05-2018 07:00


Fatih TABUR

İYİ Parti´nin Sivas 1. sıra milletvekili adayı Ünal Polat, gazetemizi ziyaret etti. 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Polat, İYİ Parti´ye büyük bir teveccüh olduğunu söyledi.

Sivas´tan seçilecek milletvekillerinin esas amacının memleketlerine hizmet etmek olduğunu unutmamaları gerektiğini dile getiren Polat, vekilliğe seçilmeleri halinde Sivas´ın daha iyi noktalara gelmesi için çalışacaklarını vurguladı.

İYİ Parti milletvekili adayı Polat, ?Sivas´tan kazasız, belasız, güzel bir şekilde 5 milletvekili çıkacak inşallah ama benim bir Sivaslı olarak Rabbim´den dileğim şu: Hangi partiden olursa olsun önce Sivas´ın vekili olduğunu unutmasın. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Seçilecek vekiller esas amacının Sivas´a hizmet olduğunu unutmamalı. ?Vekillere değil esasa bakın´ deniliyor ama ben buna katılmıyorum. Hangi siyasi partiden olursa olsun gelsin Sivas için Sivaslıya hizmet etsin. Telefonu çaldığında da lütfen ayırmasın insanları. Biz Sivas´ın insanlarıyız, evlatlarıyız. İnsanları ötekileştirmeyelim istiyoruz. Rahmetli Muhsin Başkan´ı herkes arayabilirdi. Böyle olmalı. İnşallah Sivas için çalışacağız? dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER