Gündem

Sivas'ta Çocuk ve Gençlik Festivali Düzenlendi!

Sivas'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde  14-15 Mayıs Çocuk ve Gençlik Festivali  düzenlendi.

14-05-2024 16:00
SİVAS
Ayşe KUŞKAYA 
Sivas'ın Kangal ilçesinde,   14-15 Mayıs Çocuk ve Gençlik Festivali düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından başlayan programda çocuklar ve gençler tarafından, Sivas'a özgü kıyafet ve müziklerle gösteri sunuldu. 
Programda konuşan Gençlik ve Spor Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, "Sivas, tesis altyapısı ile birlikte çok ciddi anlamda spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sosyal, kültürel ve ekonomik gerekse spor turizmi açısından bu tarz etkinlikler ilimizin tanıtımına çok ciddi katkılar sunmaktadır" dedi.
Kangal Gençlik Spor İlçe Müdürü Bedrettin Bulguru, "Kültür, Bilim, spor, sanat temalı, kendisi küçük, hayalleri büyük olan çocuk ve gençlik festivalini ilerleyen yıllarda daha geniş kapsamlı düzenlemek istiyoruz. Amacımız mini teknofest yaparak, çocuklarımızın, gençlerimizin eğlenmesini ve öğrenmesini sağlamak." diye konuştu. 
Düzenlenen programa; Kangal Kaymakamı Onur Aykaç, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Gençlik ve Spor Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç,Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Kangal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedrettin Bulguru ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER