Gündem

Sivas'ta Hasta Göçü Engellensin!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde bazı bölümlerin doktor eksikliği dolayısıyla kapatıldığı iddia ediliyor.

Sivas'ta Hasta Göçü Engellensin!
30-09-2023 16:55
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas’ın tek özel hastanesine veya şehir dışında bulunan hastanelere mahkum olduklarını ifade eden vatandaşlar bunun son bulmasını istiyor.

RANDEVULAR ÇOK İLERİ TARİHE VERİLİYOR

Sivas’ta sağlık alanında gerekli altyapı ve ekipmanlar olmasına rağmen doktor eksikliğinden dolayı hastalar randevu almakta büyük sıkıntı yaşıyor. Devlet hastanelerinde çok ileri tarihlere randevu verilmesini eleştiren vatandaşlar Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde de bazı bölümlerin kapatılması dolayısıyla muayene olmakta sıkıntı yaşıyor.

SİVASLILAR ÖZEL HASTANEYE MAHKUM EDİLMESİN!

Kamu kurumlarına bağlı hastanelerde muayene olamayan Sivaslılar ya şehrin tek özel hastanesine gitmek zorunda kalıyor ya da şehir dışındaki hastanelerde şifa arıyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetiminin hangi bölümlerin kapalı olduğu, hangi bölümlerde doktor eksikliği bulunduğu ve bu problemleri gidermek adına ne gibi çalışmalar yürütüldüğü konusunda kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. 

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER