Gündem

Sivas’ta ÖZBELSAN’a Yük Olan Personel İşten Çıkarılacak

Sivas Belediyesi iştiraki ÖZBELSAN’a Genel Müdür olarak atanan Yunus Kantar, “Yapacağımız denetimler sonrası görev yerinde bulunmayan, mesai saatlerine riayet etmeyen, çalışmadan ve üretmeden şirketimize yük olan personellerimize de asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Sivas’ta ÖZBELSAN’a Yük Olan Personel İşten Çıkarılacak
16-04-2024 09:56
SİVAS

Hayrullah AĞAŞ

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Büyük Birlik Partili (BBP) Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un   ÖZBELSAN’a Genel Müdür olarak atadığı  serbest muhasebeci ve mali müşavir Yunus Kantar önemli açıklamalarda bulundu.

Kantar; işe gitmeyen, mesai saatlerine riayet etmeyen personele müsaade etmeyeceklerini  açıkladı.

Kantar, "Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun tarafından ÖZBELSAN A.S. Genel Müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Şahsım ve ekip arkadaşlarımla beraber bize duyulan güveni boşa çıkarmayacak ve Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkeleri doğrultusunda yürüme gayretinde olacağız.  Bizim için çalışan, üreten ve şirketimizin başarısı  için mesai harcayan her arkadaşımız görüşü ne olursa olsun çok kıymetlidir. Ancak yapacağımız denetimler sonrası görev yerinde bulunmayan, mesai saatlerine riayet etmeyen, çalışmadan ve üretmeden şirketimize yük olan personellerimize de asla müsaade etmeyeceğiz.  Kaynak yaratmak, istihdamı artırmak ve büyümek vizyonumuza katkı sağlayacak tüm mesai arkadaşlarıma yeni dönemin hayırlar getirmesini diliyor, bu vesileyle geçmiş bayramlarınızı da tebrik ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER