Gündem

Sivaslılar Nefesini Tuttu! Yüksek Hızlı Tren İstanbul'dan Yola Çıktı!

Sivas-İstanbul arasında aktarmasız olarak seyahat etme fırsatı sunan Yüksek Hızlı Tren seferleri İstanbul'dan Sivas'a doğru yola çıktı.

Sivaslılar Nefesini Tuttu! Yüksek Hızlı Tren İstanbul'dan Yola Çıktı!
04-05-2024 10:07
SİVAS

Ömer ÜN

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas-İstanbul arasınd aktarmasız olarka seyahat etme imkanı sunan Yüksek Hızlı Tren( YHT) seferinin İstanbul'dan yola çıktığını duyurdu.

Toy paylaşımında, "AK Parti Grup Başkanımız Abdullah Güler, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Osman Boyraz ve Milletvekillerimiz Adem Yıldırım, İsmail Erdem, Nilhan Ayan ile birlikte İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres YHT'nin ilk seferi için İstanbul'dan Sivas’a doğru yola çıktık. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Grup Başkanımız Abdullah Güler'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Sivas''ımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılan ekspres tren İstanbul'dan saat 08.40'ta hareket etti. Tren Sivas'a 15.58'de ulaşacak. Karşılıklı olarak Sivas'tan da saat 13.00'te hareket edecek tren 20.08'de İstanbul'a ulaşacak.

İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER