Spor

Sivasspor'a Tepki!

Sivasspor'un milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Pazar günü Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorumspor FK ile yapacağı hazırlık maçının basına ve taraftara kapalı olması tepki çekti.

Sivasspor'a Tepki!
08-09-2023 15:00
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

EMS Yapı Sivasspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorumspor FK ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Kırmızı-beyazlı kulüp karşılaşmanın Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesislerinde 10 Eylül Pazar günü saat 13.30’da başlayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “EMS Yapı Sivasspor'umuz milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10 Eylül Pazar günü saat 13.30’da kulüp tesislerimizde Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorumspor FK ile hazırlık maçı yapacaktır. Mücadele basına ve taraftara kapalı olarak oynanacaktır” denildi.

Taraftarlar ise yapılan açıklamanın ardından sosyal medya üzerinden maçın basına ve taraftara kapalı olmasına büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, “Maç neden kapalı basına ve taraftara. Böyle olmaz. Taraftar maçı izlesin. Sivasspor’un yaptığı büyük yanlış” şeklinde yorumlar yaptılar.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Şahin sivas 8 ay önce
Servet çetin gitmelidir, takımı korkak oynatıyor, hiçbir statü geliştiremiyor, seyirci gelmiyor. Oyun yok, yazık olacak sivasspora.
Faruk 8 ay önce
Maça gittilerde hazırlık maçı kaldı.
Ömer 8 ay önce
Ligde oynanan maçlar ful çekiyor. Taraftar bilet bulamıyor. Bırakın da hazırlık maçlarını izleyelim. Demek isterdim.
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER