Spor

Sivasspor Hasta Çocukları Yalnız Bırakmadı

EMS Yapı Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun ve futbolcular 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hastanede tedavi gören çocukları yalnız bırakmadı.

24-04-2024 10:25
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, futbolcular İbrahim Akdağ, Bartuğ Elmaz ve Dorde Nikolic, Sivas Numune Hastanesinde yatarak tedavi alan çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yalnız bırakmadı.

Teknik Direktör Uygun ve futbolcular çocuklar ile birlikte günün anısına Sivasspor armalı pasta keserek çocukların gününü kutladı. Uygun, tüm çocuklara acil şifalar dileyerek bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diledi.

Kırmızı-beyazlı kulübün heyeti çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek imza dağıttı.

Ziyarette Sivas Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Onur Mahmutoğlu, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fidan ve hastane yöneticileri ve çocukların aileleri de yer aldı.

SPOR CAMİASINDAN TAM NOT!

Sivas spor camiası ise Bülent Uygun ve futbolcuların bu davranışını takdirle karşıladı. Taraftarlar da sosyal medya üzerinden Sivasspor’un örnek bir kulüp olduğunu ifade ederek, “Sivasspor’un farkı işte bu. Çocuk bayramında hastanedeki çocukları ziyaret ederek moral vermeleri çok güzel bir organizasyon” şeklinde yorum yaptılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER