Gündem

Çağlar´dan Kızılay´a Teşekkür Plaketi

Çağlar´dan Kızılay´a Teşekkür Plaketi

Çağlar´dan Kızılay´a Teşekkür Plaketi
30-09-2013 18:42


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay´ı makamında ziyaret etti. Çağlar´a, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Murat Ağiş ve Tören Organizasyon Birim Sorumlusu Mustafa Bozkurt da eşlik etti.

Kızılay´a 5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvasına emniyet teşkilatının verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Çağlar, ?Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvasının 5.sini düzenledik. Bu yıl ki turnuva çok büyük beğeni topladı. Çünkü tüm kurumlar üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Emniyet, jandarma ve zabıta personelimiz çok güzel organize oldu ve birlikte güzel bir çalışmaya imza attılar. Sizin nezdinizde emniyet müdürlüğü personeline teşekkür etmek istedik. Çünkü en küçük bir aksama olmadan turnuvayı tamamladık. Verdikleri hizmetlerden dolayı tüm emniyet camiasına teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek yıl hem biz, hem de diğer kurumlarımız daha profesyonel bir çalışmaya imza atarız? dedi.

?BU BİR VEFA ÖRNEĞİ?

Ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ise, emniyet teşkilatı olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirtti. Ancak, bu tür tebriklerin kendilerini motive ettiğini belirten Kızılay, ?Belediyemizin yaptığı her etkinliğe sonsuz desteğimiz var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacak. Bir de Muhsin Yazıcıoğlu´nun ismi ile yapılınca daha da anlamlı oluyor. İnşallah devamı da gelir. Biz zaten bu görevleri üstümüze vazife olarak yapıyoruz ama sizin bu şekilde bizi tebrik etmeniz, teşekkür etmeniz bizi motive ediyor. O yönüyle düşünmeniz bile yeterli. Ben teşkilatım adına böyle bir ziyareti yaptınız için teşekkür ederim. Aslında bunlar vefa örneği. Bu yönüyle değerlendirilmesi çok güzel? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay´a vermiş olduğu desteklerden ötürü günün anısına plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER