Gündem

Belediye Galibiyeti Unuttu

Belediye Galibiyeti Unuttu

Belediye Galibiyeti Unuttu
02-12-2013 16:40


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Dört Eylül Belediyespor, ligin 15. haftasında deplasmanda Trabzon Akçaabat spor’a maçın uzatma dakikalarında yediği golle 1– 0 mağlup oldu.  Akçaabat Fatih Stadyumu’ndaki karşılaşmayı çok az sayıda taraftar izledi.

Müsabakayı Balıkesir  bölgesinden Ali Terzioğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise  yine   aynı bölgeden Arda Özyıldırım,  Ömer  Aslantekin  ve dördüncü hakemliğini ise Hakan  Semerci yaptılar.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, her  iki takım da rakip kalelerde gol bulmaya çalıştı. Karşılıklı ataklarla devam eden müsabakanın ilk yarısı 0 – 0 sona erdi.

Dört Eylül Belediyespor, karşılaşmanın  ikinci yarısında Trabzon Akçaabat spor  kalesinde etkili olmaya çalıştı. Organize ataklarla rakip kaleye yüklenen Dört Eylül Belediyespor, son vuruşları iyi değerlendiremedi. 

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında serbest vuruş kazanan Trabzon Akçaabat spor takımı, 90+3’de 1 – 0 öne geçti. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Teknik Direktör Alaeddin Çiçek, maçın başından sonuna kadar çok üstün oynadıklarını belirterek, ancak oynanan iyi oyunun skora yansımadığını söyledi.

Çok genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Çiçek, ‘Sezon başından bugüne çok yol ve adımlar kat ettik. Doğru adımlar attık. Bu her geçen hafta gelişerek devam ediyor’ dedi. 

İyi sonuçlar alan takım olmak zorunda olduklarını belirten Alaeddin Çiçek, ‘Ne yazık ki sahadaki oynadığımız oyunun karşılığını skora yansıtamıyoruz. Bu konuda bir takım eksiklerimiz var. Bunlar zamanla ortadan kalkacak. Ben takımımın ve oyuncularımın başından sonuna kadar oynadıkları oyundan çok memnunum’ dedi.

Daha güçlü daha dirençli bir takım haline geleceklerini belirten Çiçek, beş altı tane net pozisyon bulduklarını belirterek, ‘Biz golü erken bulsaydık. Şunu net ifade etmek istiyorum maç çok farklı bir skorla biterdi. Ben sahada vermiş oldukları özveri ve çabalarından dolayı sporcularımı kutluyorum. Onlar doğru şeyler yapıyorlar.  Taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan bir takım haline geldik.  Hep aynı şeyi söylüyorum ısrarla biz Sivas’ın gülen yüzü olmak istiyoruz. Sivas Dört Eylül Belediyespor, Sivas kentini, Türk futbolunu doğru temsil ediyor. Buna emin olun. Temsil etmeye de devam edecektir. Türkiye’nin her yerinde Sivas Dört Eylül Belediyespor konuşuluyor. Ben kedi adıma sporcularım adına bunu devam ettireceğimizin sözünü buradan veriyorum.’dedi.

Diğer yandan Trabzon Akçaabatspor yöneticileri, Sivas Dört Eylül Belediyespor’a maçtan sonra yemek ikramında bulundular. Yemekte iki takım arasındaki dostluk gözlerden kaçmazken, yemeğe Sivas Dört Eylül Belediyespor  As Başkanı ve Basın Sözcüsü Dr. Halil Kol, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Niyazi Yazıcı, Genel Sekreter Şakir Yalçın, kulüp müdürü, Kurbani Bütüner, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ‘Trabzon da güzel bir maç ve oyun oyandık. Sonuçta 1–0 kaybettik. Futbol böyle bir oyun. Sadece bir maç kaybettik. Biz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bizi Trabzon’da güzel ağırlayan ve uğurlayan başta Trabzon Akçaabat spor başkanı ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor takımı Spor Toto 3.Ligin 1.Grubun 16. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tekirova Belediyespor’la 08 Aralık 2013 Pazar günü saat: 13.30’da karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER