Politika

Tanrıverdi Kimlere “Fırıldak” Dedi?

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, sosyal medya hesabından “Rüzgarsız havada dönen fırıldağın mutlaka bir üfleyeni vardır” paylaşımında bulundu. Tanrıverdi’nin “fırıldak” diyerek kimleri kastettiği merak ediliyor.

Tanrıverdi Kimlere “Fırıldak” Dedi?
16-05-2024 09:11
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

AK Parti’nin 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrıldığı ve oy oranında büyük kan kaybı yaşadığı illerin başında gelen Sivas’ta partinin İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi sosyal medya hesabından  “Rüzgarsız havada dönen fırıldağın mutlaka bir üfleyeni vardır” paylaşımında bulundu.

İl Başkanlığı görevinden alınmasına kesin gözüyle bakılan Tanrıverdi’nin bu sosyal medya paylaşımıyla kimlere mesaj verdiği merak konusu oldu.

FIRILDAĞI ÜFLEYEN HALK DEĞİL HALKTA KARŞILIĞI OLMAYANLARI LİSTELERİ DOLDURANLARDIR

Tanrıverdi’nin paylaşımına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı ise  “Söz güzel yalnız 31 Mart seçimleri için listeler yapılırken çok fırıldaklar döndüğünü bizler değil, sizler biliyorsunuz. Hiç kimsenin şahsına sözüm yok lakin siyaset birim başkanından vekiline kadar çok değiştiriyor, tanıyamıyoruz. Fırıldağı üfleyen halk değil halkta karşılığı olmayanları listelere dolduranlardır. Bakınız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ne güzel anlatmış: Karşılığını sadece Allah'tan bekleyerek, gece gündüz demeden koşturan samimi AK Parti neferlerinin emeğini kusura bakmayın ama kibirleri boylarını aşan muhterislere kesinlikle kurban edemeyiz” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Bir garip 2 hafta önce
Cumhurbaşkanımız ne güzel söylemiş "... kibirleri boylarını aşan muhterislere kesinlikle kurban edemeyiz”
Bizzat cumhurbaşkanı beni atadı diyerek ak partiye kafa tutan ve yönettiği kurumda çok insanın kalbini kıran hatta yetmezmiş gibi 28 şubatın kuruma soktuğu sarhoş melunu gözü gibi koruyan firavun yöneticilerden hesap sorulmalı. Okudukları ilahiyat fakültesi olabilir ama ilahi adaletten kaçamayacaklar.
Harrison Mann 2 hafta önce
Yusuf başkanım size sesleniyorum. Sadece listelerde sıkıntı yok. Sıkıntı kamu kurumlarındaki şımarık yöneticilerde. Bakınız üniversite.
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER