Spor

Türkiye İkincisi Oldular!

Sivas Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol takımı, Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde Uşak‘ta oynadığı maçlar sonucunda Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye İkincisi Oldular!
22-05-2024 11:11
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol takımı, Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde Sivas’ı temsil etti.

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu, oynadığı maçlar sonucunda Türkiye ikincisi olarak büyük başarı gösterdi. Okulun futbol takımının bu başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Yeşilkaya, mücadeleci takımları olduğunu ve okul takımının başarısıyla da gurur duyduklarını söyledi.

Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, “Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu olarak Gülyurt gibi küçük bir mahallede olmamıza rağmen, sosyal ve kültürel alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu başarılardan biri de okul futbol takımımızın Türkiye ikincisi olmasıdır. Bu başarıda pay sahibi olan, emeği geçen öğretmenlerimize, takımda yer alan futbolcularımıza destek olan velilerimiz ile bu başarıda en büyük pay sahibi olan beden eğitimi öğretmenlerimiz Burak Petik, İbrahim Başçı ve Hüseyin Kaçtan hocalarımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER