Gündem

?Kazanmak İçin Gideceğiz?

?Kazanmak İçin Gideceğiz?

?Kazanmak İçin Gideceğiz?
28-02-2014 16:51

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 3. Lig 1. grup 24. hafta maçında İstanbul’da Beylerbeyi spor ile karşılaşacak olan Dört Eylül Belediyespor’da tek hedef maçtan galibiyetle dönmek. Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör  Alaettin Çiçek ligin kısalıyor olmasından dolayı her hafta oynanan maçların öneminin arttığını belirterek, Beylerbeyispor’un  ciddi bir rakip olduğunu söyledi. Çiçek ‘İyi bir takım ve disiplinli oynayan bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir takım. Bu hafta onların sahasında oynayacağız’ dedi.

Çiçek, ‘Umuyorum ki maç beklediğimiz gibi geçecek. Kendi maç kurgumuzu sahaya yansıttığımızda istediğimizi elde etme şansımız olacak. Hafta başından bugüne kadar yaptığımız çalışmalar Beylerbeyi maçı için yapılan çalışmalar değil, rutin normal yapılan çalışmalarımız. Biz normal rutin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Tabii ki Beylerbeyi maçı için de ekstra düşüncelerimiz olacak. İnşallah hafta sonu, umuyorum ki düşündüğümüz gibi geçecek’ dedi.

İstanbul’a kazanmak için gideceklerini belirten Alaeddin Çiçek, takımda cezalı ve sakat sporcunun bulunmadığını belirterek, ‘İnşallah maç saatine kadar da böyle bir problem çıkmayacak’ dedi.

Diğer yandan Spor Toto 3. lig 1. grupta mücadele eden Sivas Dört Eylül Belediyespor,  ligin 24. haftasında İstanbul’da Beylerbeyispor ile 2 Mart 2014 Pazar günü saat: 13.30’da Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER