Gündem

YENİLMEDEN DÖNMEK SEVİNDİRİCİ

YENİLMEDEN DÖNMEK SEVİNDİRİCİ

YENİLMEDEN DÖNMEK SEVİNDİRİCİ
20-04-2017 05:59


Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini vurguladı. Sivasspor´un Süper Lig ayarında bir takım olduğunu ileri süren Sözeri, oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Rakibe çok açık vermeden oynadıklarına işaret eden Sözeri, "Maçın ilk 5 dakikasında inanılmaz 3 tane çok net pozisyon bulduk. Belki maçı o an koparabilirdik, oyunun ilk yarısı istediğimiz şekilde geçti." değerlendirmesinde bulundu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise rakiplerinin biraz daha iştahlı ve baskılı oynadığını anlatan Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İleride top tutamamamız en büyük eksiğimizdi. Zaman zaman basit hatalar yaptık ve pozisyonlar verdik. Sonuçta baktığımız zaman 6 puanlık bir maçtan yenilmeden dönmek çok önemliydi. İlk 2 hedefimiz sürüyor, yenilseydik ilk 2 çok zor olacaktı. Yenilmeden dönmek sevindirici. Sivasspor´u kutluyorum, bundan sonraki maçlarında başarı diliyorum. Seyircisi çok arzulu ve takımı çok ittiler. Neresinden bakarsanız bakın çok iyi mücadele oldu. Oyuncularımı da böyle önemli bir deplasmandan önemli 1 puan aldıkları için kutluyorum."

Ligde 6 maç kaldığını ve Ümraniyespor´un yenilmezlik serisinin 8 maça çıktığını belirten Sözeri, "Ortalama 2 puanla gidiyoruz ve yenilmeden bu maçları devam ettirirsek, göreve geldiğimizde 3 puanla sonuncu olan takımla bir mucizeye imza atacağız." diyerek sözlerini tamamladı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER