Gündem

Yeşil Sultan Künefe Açıldı

Yeşil Sultan Künefe Açıldı

Yeşil Sultan Künefe Açıldı
22-04-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Tamamı Sivaslılardan oluşan iş adamları Atıf Karakuş, Ahmet Karakuş, Enes Karakuş ve Mahmut Karakaş´ın ortaklığında Pulur Mahallesi Ahi Emir Caddesinde açılan Yeşil Sultan Künefe, hizmet vermeye başladı.

18 çeşit farklı künefe tatlarıyla Sivas halkına hizmet vermeye başlayan Yeşil Sultan Künefe, malzemelerin tümünü Gaziantep, Hatay ve Adıyaman´dan getirtiyor.

Künefe ustası Mahmut Karakaş, tüm Sivas halkını işletmelerine beklediklerini belirterek; ?Sivas´ta yiyecek içecek sektöründe büyük bir boşluğu doldurduk. Yüzde yüz Sivas´ın Yeşil´i açıldı. Başka şubemiz yok. İşletmemizde birbirinden leziz künefe ve katmerleri ile Sivas halkına hizmet etmeye başladık. İşletmenizin tamamı Sivaslılardan kurulu. Bu işin püf noktalarını gidip yerinde öğrendik. En kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Künefe ve katmerin yanında ikramlarımız göz dolduruyor. Sivaslılar bu tadı fazlasıyla sahiplendi. 18 farklı çeşidimiz mevcut. Zaman zaman kampanyalar da yapıyoruz. Özellikle Antep Katmerine ilgi oldukça yoğun. Paket servisimizde mevcut. Biz Sivas´ın evladıyız. Tüm Sivaslıları işletmemize bekliyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER