Spor

Yiğido, Akhisar´a Yenildi

Yiğido, Akhisar´a Yenildi

Yiğido, Akhisar´a Yenildi
13-02-2019 07:00

OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Gelişim U17 Elit Ligi temsilcimiz Demir Grup Sivasspor U17 takımı, ligin 21. haftasında deplasmanda Akhisarspor U17 takımı ile kozlarını paylaştı. Müsabaka Akhisar´ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda oynanan müsabakayı Manisa bölgesi hakemlerinden Semih Başkesen yönetti. Başkesen´in yardımcılıklarını ise; Burak Parlar, Osman Can Açıklar ve Okan Gündüz yaptı.

Oynanan heyecan dolu müsabakada Akhisarspor´un 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken, Manisa temsilcisine galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Enes Tayfun ve 20. dakikada Abdullah Kayalık kaydetti. Sivasspor´un tek golü ise 28. dakikada Halit Cokyaşar´dan geldi.

Sivasspor U17 takımı bu skorun ardından 23 puanla 14. sıraya gerilerken, Akhisarspor ise puanını 33´e çıkartarak 6. sıraya yükseldi.

Öte yandan Demir Grup Sivasspor U17 takımı ligin 22. haftasında sahasında B.B. Erzurumspor ile kozlarını paylaşacak. 16 Şubat Cumartesi günü Fuar Alanı Tesisleri 1 nolu suni çim sahada oynanacak olan müsabaka saat 11.00´da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER