Spor

YİĞİDOLAR HOLLANDA YOLCUSU--VİDEO

YİĞİDOLAR HOLLANDA YOLCUSU--VİDEO

YİĞİDOLAR HOLLANDA YOLCUSU--VİDEO
22-07-2019 07:00


Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu´da gerçekleşen ilk etap hazırlık kampını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezona Bolu´nun Gerede ilçesinde hazırlanan kırmızı-beyazlılar, 14 günlük birinci etap kamp çalışmalarını tamamladı. 

Kamp süresince yeni sezona yoğun tempoyla hazırlanan Sivasspor, 23 antrenman yaptı ve kampın tek hazırlık maçında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Kırmızı-beyazlı ekibe kamp süresince yeni transferler Muammer Yıldırım, Mamadou Samassa, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa ve Marcelo Goiano dahil oldu. 

Birinci etap Bolu kampını tamamlayan Sivasspor´da futbolculara 2 gün izin verildi. Kırmızı-beyazlılar, dün İstanbul´da toplandı ve bu sabah ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda´ya gidecek.

Yeni sezon hazırlıklarını 31 Temmuz´a kadar Hollanda´da sürdürecek Demir Grup Sivasspor, burada 3 hazırlık maçı yapacak. Hollanda kampının ardından 2 gün izinli olacak kırmızı-beyazlı futbolcular, 3 Ağustos´ta Sivas´ta yeniden topbaşı yapacak.

Kırmızı-beyazlılar, ligin ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER