Gündem

Yıldırım’ın Sözlerine Üyelerden Tepki!

STSO'ya kayıtlı bazı üyeler Yıldırım'a tepki gösterdi, "STSO yönetimi nasıl olacak da bizleri Ankara’da temsil edecekler” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yıldırım’ın Sözlerine Üyelerden Tepki!
04-06-2023 10:35
SİVAS

Haber Merkezi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun güven tazelediği seçimde  Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ( STSO) Meclis Başkanı Osman Yıldırım TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ise TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği’ne seçildi.

TOBB’un GİK üyesi olarak Sivas iş dünyasını Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Yıldırım; “İş dünyamızın sorun ve taleplerini Ankara’ya taşıyarak çözümü için mücadele edeceğiz” dedi.  

Odaya kayıtlı bazı üyeler Yıldırım’ın bu sözlerinin karşılığının olmadığını ifade etti. Yönetimin, STSO’nun kapılarını üyelere kapatarak kendi kabuğuna çekildiğini öne süren üyeler, “Daha bizlerle doğru dürüst iletişim kuramayan; dertlerimizi, sorunlarımızı dinlemeyen STSO yönetimi nasıl olacak da bizleri Ankara’da temsil edecekler” diyerek Yıldırım’a tepkigösterdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER