YİNE AYNI AKIL, YİNE AYNI SENARYOLAR…

Musa Demir
Musa Demir
YİNE AYNI AKIL, YİNE AYNI SENARYOLAR…
03-05-2024

Değerli okurlarım,

Son dönemlerde Cumhurbaşkanımızın yakın çalışma ekibinin yaptığı hataları ve halktan, seçmenden uzak birçok farklı analizleri Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırıyor.

Gerek milletvekili aday belirlemede gerek belediye başkanlığı aday belirlemedeki akıl bugün de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanımızın görüşmesi nedense AK Parti Genel Merkezi görüşme yeri olarak belirlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, Cumhurbaşkanının Makamı olan külliye dururken neden AK Parti Genel Merkezi seçilmiştir? Buradaki amaç nedir?!

Yani vermek istedikleri mesaj çok açıktır. Belediye seçimlerinde birinci parti olan CHP'nin, 2. parti başkanını ziyaret etmiş gibi mi göstermek. Amaç; Sonuçta görüşmek isteyen CHP lideriydi. Görüşmek isteyen külliyenin yolunu da kapısını da gayet iyi biliyordu. Halkın seçtiği Cumhurbaşkanının makamına gelmesi gereken özgür Özel’e,  AK Parti Genel Merkezine getiren akıl, her zamanki gibi kendi oyunlarını mı? Kuruyorlar..!

Önceki gün 1 Mayıs olaylarında devletin polisine şiddet uygulayan vatandaşlar, polise sadece esas duruş muamelesi neden yapıldı? Bunu yaptıran akılda devletin güçsüz olduğunu mu, göstermeye çalışıyordu? Neyin peşindeler, ne yapmaya çalışıyorlar? Bütün bunlar hükümeti yıpratma politikası mı, anlamış değilim…

Bir an önce Cumhurbaşkanımız, AK Parti’de,  acil bir şekilde resetleme yapılmaz ve  2003 ruhuna dönülmez ise bu akıl, Cumhurbaşkanını, haktan uzaklaştırmanın her yolunu, her formülü, her anı iyi kullanıyorlar.  Sayın Cumhurbaşkanım,  siz, bu ülkenin lideri, bu halkın kahramanı,  mazlumların umudu,  gelecek nesillerin mimarısınız.  Lütfen bir an önce yanlış formüllerden, yanlış algılardan uzaklaşarak, halkın dilinden halktan anlayan,  halkın içinden vatan millet aşkıyla mücadele eden kadrolara yol açın.  Devletimizi, hükümetimizi zora sokacak Amerikan Odaklı insanlardan partimizi ve ülkemize koruyun.

Siz ki son 20 yılda Türkiye Cumhuriyeti’nde, 80 yılda yapılanların 10 katını yapmış bir lider olarak 85 milyona hitap eden devlet anlayışının gönlünde mazlum ülkelerin çaresiz ülkelerin Kahraman gördüğü liderdiniz.

İnanıyorum ki bu hatalardan Ak Parti bir an önce ders çıkarır, Türkiye Yüzyılının daha hızlı, daha verimli, halka ekonomik olarak yansıyan ve bir o kadar da bu ülkeyi daha huzurlu bir duruma getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi yoktur.

Selamlar…

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?