Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Erdoğan, sınava hazırlık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Sınav stresi ile mücadele etmek için kitap okumanın, planlı ve programlı çalışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Hem kendinize hem derslerinize zaman ayırın." dedi.
Öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Erdoğan, başarı dileklerini iletti. Daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve aile yılı kapsamında yürütülen çalışmalara değindi. Erdoğan, öğretmenlerin görüş, öneri ve talepleri dinledi.