Sivas 2. Uluslararası Film Festivali etkinlikleri kapsamında, "Yeşilçam'da Orhan Gencebay Şarkıları" konseri düzenlendi.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, il protokolü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Enver Merallı, sanatçılar, sanatseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nilgün Kızılcı, Sivas'ta muhteşem anlar yaşattı!

ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Açış konuşmasında katılımcılara hitap eden Vali Yılmaz Şimşek, "Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta 2. Uluslararası Film Festivali'ni gerçekleştirmekten onur ve gurur duyuyoruz. Bu önemli organizasyon, şehrimizin kültürel ve sanatsal zenginliklerini herkese tanıtma fırsatı sunacak. Şehrimizin kültürel takviminde kalıcı yer edinmesini istediğimiz bu önemli etkinlik, yalınıza bir sanat etkinliği değil, aynı zamanda Sivas'ın kültürel potansiyelini dünyaya tanıtan stratejik bir vitrin niteliğinde olacaktır." dedi.

Nilgün Kızılcı, Sivas'ta muhteşem anlar yaşattı!

NİLGÜN KIZILCI, GENCEBAY’IN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Nilgün Kızılcı, Türk sinemasında iz bırakan Orhan Gencebay şarkılarını seslendirdi.

Nilgün Kızılcı, Sivas'ta muhteşem anlar yaşattı!

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman coşkulu anlara sahne olan konser, izleyicilerden tam not aldı. Sivaslılar, Yeşilçam’ın unutulmaz melodileri eşliğinde nostaljik bir yolculuğa çıktı. Salonu dolduran sanatseverler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Sivas'ta bir anda başlayan dolu okulda hasara neden oldu
Sivas'ta bir anda başlayan dolu okulda hasara neden oldu
İçeriği Görüntüle

Nilgün Kızılcı, Sivas'ta muhteşem anlar yaşattı!

Nilgün Kızılcı, Sivas'ta muhteşem anlar yaşattı!

Editör: Elif Elmalı