Karaman’da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Grekoromen ve Serbest Stil Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası'na Sivas’ı temsilen katılan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak, şampiyonada farklı sıkletlerde 5 madalya topladı.
Şampiyonada Muhammed Gül serbest stil 97 kiloda Türkiye 1.’si, Şükrü Körpe serbest stil 57 kiloda Türkiye 3.’sü, Furkan Hançerli serbest stil 61 kiloda Türkiye 3.’sü, Enes Namık Uçan serbest stil 74 kiloda Türkiye 3.’sü ve Enes Gül grekoromen stil 55 kiloda Türkiye 3’.sü oldu.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül ise, “Elde edilen bu başarı, sporcularımızın özverili çalışmasının yanı sıra akademik ve idari yönetimlerimizin güçlü iş birliğinin bir göstergesi olmuştur. Sporcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.