Konya’da düzenlenen “1. Bölgesel Ulusal Egemenlik Kupası Trap Yarışması” sona erdi.

Yarışmaya Sivas’ı temsilen 8 sporcu katıldı. Türkiye genelinden 123 sporcunun mücadele ettiği yarışmada, Sivaslı sporcular üstün performanslarıyla göz doldurdu.

A Milli Hentbol Takımı Sivas’ta A Milli Hentbol Takımı Sivas’ta

Sivaslı sporcular Trap da göz doldurdu

Sporculardan Veysel Demir, başarılı atışlarla yarışmayı üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya kazandı. Diğer sporcular da yarışma boyunca gösterdikleri istikrarlı performans sayesinde üst sıralarda yer aldı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, dereceye giren sporcuları ve onların başarısında emeği geçen antrenörleri tebrik etti. Ertem, “Sporcularımızın disiplinli çalışmaları ve azmi sayesinde bu önemli yarışmada ilimizi başarıyla temsil ettiler. Hepsini yürekten kutluyorum. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Adem Sabit Nalbant