Sivasspor’da gözler 28 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan kongreye çevrildi. Mevcut Başkan Bahattin Eken’in aday olmayacağını açıklamasının ardından kulüp başkanlığı için eski yönetici ve iş insanı Gökhan Karagöl adaylığını duyurdu.
Genel kurula sayılı günler kala, kulüp camiasının merakla beklediği Karagöl’ün yönetim listesi de netleşmeye başladı. Sivasspor’a hem şehir içinden hem de şehir dışından iş insanlarının katılacağı listenin dikkat çeken ayrıntılarından biri ise, mevcut yönetimden Faruk Taşseten’in yeni dönemde yer almaması oldu.
Geçtiğimiz sezon sık sık taraftarlar ve basınla yaşadığı gerginliklerle gündeme gelen Faruk Taşseten’in listede olmaması, spor kamuoyunda olumlu karşılandı. Taraftarlar ve kulüp çevreleri, yeni dönemde daha uyumlu ve huzurlu bir yönetim anlayışının Sivasspor’a katkı sağlayacağı görüşünde birleşiyor.
KARAGÖL NASIL BİR VİZYON KOYACAK?
Sivasspor’un önümüzdeki sezon daha güçlü adımlarla ilerlemesi için yapılacak kongrede, Gökhan Karagöl’ün başkanlığı ve yeni yönetimin kulüp için nasıl bir vizyon ortaya koyacağı merakla bekleniyor.