Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği’nin organizesinde Sivas’ta düzenlenen “2025 Veteranlar Ligi Basketbol Sezonu” sona erdi.

Dostluk, centilmenlik ve dayanışma içinde geçen 2025 Sezonu Veteranlar Ligi Basketbol Müsabakaları, renkli görüntüler ve yüksek katılımla tamamlandı.

4 Eylül Spor Salonu’nda oynanan final maçı büyük heyecana sahne oldu. Turnuvada şampiyonluk kupasının sahibi, finalde Sivas Gençlikspor’u 91-78 mağlup eden Krosspor oldu.

Sivas'ta "2025 Veteranlar Ligi Basketbol" sezonu sona erdi

Sezon sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini, Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir, Tesis Amiri Akiner Haspolat, Basketbol eski gözlemcisi ve emektar ismi Hasan Denizli ve basketbol emektarlarından Sabahattin Aktaş takdim etti. Ödül töreninde konuşan Ufuk Demir, “Bu anlamlı ligde mücadele eden tüm sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, nice sağlıklı ve sportmen sezonlar diliyoruz” dedi.

Sivas'ta "2025 Veteranlar Ligi Basketbol" sezonu sona erdi

David Beckham 'şövalye' oldu!
David Beckham 'şövalye' oldu!
İçeriği Görüntüle

Seyircilerin de yoğun ilgi gösterdiği 3.’lük atışları, orta saha atışları ve gözü kapalı basket yarışmaları da etkinliğe ayrı bir heyecan kattı.

Editör: Hayrullah Ağkaş