USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KUTSAL KATİLLER

25-07-2017

Soframda atlardan, atlılardan, yiğitlerden ve her çeşit askerden bol bol yiyip doyacaksınız, egemen Rab böyle diyor. (Hezekiel 39-17.21)
Ey Filistinliler sizi döven değnek kırıldı sanmayın.Çünkü yılanın kökünden engerek türeyecek.
İsraillilerin, şafak ayini dedikleri  vahşetin onlar için cihad olduğunu anlatan ayetleri.Yani onlar Rab´lerinin emrini yerini getiriyor bebekleri katlederken...
Ortadoğu insanın kadim tarihinin başladığı ve şekillendiği yer olması nedeniyle teo-stratejik bakımdam vazgeçilemeyecek değerdedir.O yüzden tek tanrılı üç din olmasına rağmen burada sadece Kur´an ve Tevrat savaşmaktadır.Neden,  çünkü İsa Mesih´in ve daha sonra  da Aziz Paul´un Yahudi Şeriatı´nda yaptıkları değişiklerle ortaya çıkan Hıristiyanlık bir anlamda reformlaştırılmış Yahudiliktir.ABD´nin ve Batı´nın İsrail´i kurmasının ve desteklemesinin arkasındaki  gerçek budur.
Tanah /Eski Ahit´in İşaya bölümünde yer alan ayette:
Ayın yüzü kızaracak güneş utanacak.Çünkü her şeye egemen Rab Siyon dağında, Yeruşalim´de krallık  edecek .
Yine Tanah´a göre Tanrı krallığının İsrailoğulları tarafından kurulacağı bildirilmektedir.ABD´nin bir dönem başkanlığını yapmış Reagan ve Bush Hıristiyan görünümlü Evangelist ve Metodist diye bilinen Yahudi mezheplerinin bir üyesidir.Reagan dünyanın geleceği için şöyle diyor o zamanlar;
Aşikar ki Eski Ahit´ in eski peygamberlerimize ve Armegedon´la ilgili önceden verilmiş alametlerine baktığımızda, olacakları görecek nesil biz miyiz diye düşünüyorum.İnanın bana bu kehanetler açık bir şekilde yaşamakta olduğumuz günleri tasvir ediyor.
1982 yılında, Dünya Siyonist Dergisi Kivunim´ de yayınlanan, İsrail için Strateji isimli makalede Ortadoğu ´da nasıl bir siyaset izlenmesi gerektiği açıkça yazılmıştır. O zamanlar üç arap ülkesine dikkat edilmesine vurgu yapılmış(Mısır Suriye Irak)özellikle İran Irak savaşı kışkırtılarak Araplar arasında çıkacak her türlü anlaşmazlığın İsrail´in yararına olacağı  özellikle altı çizilerek belirtilmiştir.
O zamandan bu zamana baktığımızda İran Irak savaşının yaşandığının, Suriye´ nin ve Irak´ın etnik ve mezhepsel olarak üçe parçalandığını, Mısır´ın başına bir Yahudi kuklasının getirildiğini, yine şiaya mezhep çatışmaları yaratmak adına bir koridor açıldığını görmekteyiz.  Arap ülkelerini etkisizleştirmek adına Fetövari  yapıların oralarda da etkinleştirildiğini görmekteyiz.ABD ve AB küresel çıkarları adına İsrail´in vahşetini desteklemekte, Armegedon savaşını yaymak ve Arz-ı Mevud(Tanrı Krallığı´nın kurulacağı vadedilmiş topraklar)hayaliyle, ölen onca insana ses çıkartmamaktadır.
Ama şu iyi bilinmelidir ki, ne Tanrı onları destekleyen Tanrı ne de Fırat´ın batısındaki kavim dize getirilecek kavimdir.Yine Mescidi Aksa´ya saldırılar olurken, asıl hedefin 1000 yıldır kutsal topraklara hakim olan  Türkiye olduğu bilinmelidir.Ve yine ister inanın ister inanmayın Yahudi uşağı Fetö´nün Tevrat´tan alarak yaptığı bir bedduada  olduğu gibi Yahudi kavmi  çerçöp, gübre olacaktır.Şianın açtığı koridorla, Arz-ı Mevud´un birleştiği yerde bir Türk ortaya çıkacak, zulüm sona erecektir. ....
Sadece herşey vaktini beklemektedir, Arş-ı Ala´dan inecek emri... 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?