USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HEDEF... AVRUPA KUPALARI MIYDI?...

21-03-2018

Bu hafta sorularla başlayıp devam edelim. Ligin 26. haftası oynandı. Sivassporun ideal kadrosunu sayın desem kaç kişi sayabilir? Sayamazsınız, çünkü Sivassporun ideal bir ilk 11 yok. Her hafta değişik bir kadro, o kadroya göre tekrar şekillendirilen bir oyun şablonu...

Ara transferde takıma katılan Robinho´ya yer açmak için kesilen Rybalka´nın, boşluğunun bir türlü doldurulamaması, Samet hoca´nın her hafta yapboz gibi kadroyla oynaması, birde bunlara geçirdiği sakatlıktan sonra eski formuna bir türlü ulaşamayan ve aklı hala yapılan transfer teklifinde kalan Kone´nin formsuzluğu da eklenince Sivasspor yavaş yavaş Avrupa kupaları hedefinden uzaklaşmaya başladı.

Kimse bana Bursaspor maçında çok gol kaçırdık mağlubiyeti hak ettik falan demesin, iyi oyuna puan vermiyorlar. Teknik heyetin her hafta değişik kadrolarla sahaya çıkmasının yanı sıra yapılan oyuncu değişikliklerini de anlamak mümkün değil.

Hiç maç oynamamış Papp´ın Ziya´nın sakatlandığında oyuna girmesi, bu sezon takıma hiçbir katkı sunamayan Muhammet demir´in son maçlarda kurtarıcı olarak alınması kenar yönetimin hataları olarak göze çarpıyor.

Teknik heyetin bu kadar kadroyla oynaması sıralamadaki rahatlıktan kaynaklanıyor. Artık ligde kritik haftalara girildi. Sivasspor hem şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla hem de küme düşme mücadelesi veren takımlarla oynayacağı maçlar çok önemlidir. Milli maç sebebiyle lige verilen arada Sivassporun tekrar toparlanması ve hedefine doğru yol alması gerekmektedir.

SİVASBELEDİYESPOR´DAN BEKLENMEDİK MAĞLUBİYET

2. Lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sivas Belediyespor Tuzla deplasmanından eli boş döndü ve çok kritik puan kayıpları yaşadı. Rakiplerin kazanıp Belediyesporun kaybettiği haftada liderle puan farkı 6´ya çıktı, ama olsun ligde çok şey değişebilir.

Bu hafta kendi sahasında Bodrumsporu konuk edecek Belediyesporda tek hedef galibiyet. Sivassporun maçının olmadığı bu haftada taraftarların Belediyespor maçına gitmeleri ve belediyesporu desteklemeleri gerekmektedir.

Unutmayın profesyonel liglerde ne kadar fazla takımımız olursa Sivasspor o derece güçlenecektir. Haydi Hafta sonu Sivas Belediyespor-Bodrumspor maçına....

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?