?Sivas´a Hizmet Etmek İçin Aday Adayı Oldum?

?Sivas´a Hizmet Etmek İçin Aday Adayı Oldum?

Gündem - 9 yıl önce



RUHİ DEMİR

AK Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ali Osman Kaya gazetemizi ziyaret etti. Sivas’ın aşığı olduğunu, İstanbul’da yaşamasına rağmen Sivas’ı yakından takip ettiğini belirten Kaya, Sivas’ın Anadolu’da ön plana çıkan birçok il gibi, her alanda ilerlemiş bir kent olmasını arzuladığını söyledi.

AK Parti hükümetlerinin ülke genelinde çok önemli proje ve çalışmalara imza attığını belirten Kaya, milletin teveccühü ile tek parti olarak iktidarını sürdüren AK Parti’nin hizmet kervanına katılarak, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için çaba sarf etmeyi arzuladığını söyledi.

AK Parti’nin ülkede sorun olan birçok konuyu çözüme kavuşturduğunu bunların başında başörtüsü zulmünün geldiğini belirten Kaya, eşinin bu konuda yaşadığı mağduriyete dikkat çekti.

Kaya; ‘Eşim de doktor. Tokat Devlet Hastanesi’nde çalışırken eşim başörtüsü zulmüne uğradı. İstifa etmek zorunda kaldı. Tabi o zaman AK Parti yoktu. Şuanda AK Parti döneminde ne oldu? Deniliyor ya, Allah’a şükürler olsun başörtüsü sorunu halledildi. Hem üniversitede okuyan öğrenciler için hem kamuda halledildi. Bizim hayal edemeyeceğimiz çok güzel şeyler yapıldı. Bu bir gerçek, bunu Türkiye biliyor. AK Parti’nin çalışkanlığını bu ülke için yapmış olduğu hizmetleri toplum görüyor, onun içinde yüzde 50 oy veriyor. Tek parti hükümeti ile götürüyoruz.’

‘SİVAS’A DAHA GÜZEL

HİZMETLER YAPMAK İSTİYORUM’

Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesine paralel olarak Sivas’ta istenilen düzeyde gelişme yaşanmadığını belirten Kaya, Sivas’ın bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanması için, Sivas’a daha güzel hizmetler yapabilmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Kaya, şu ifadeleri kullandı:

‘14 yıl önceki durumla şuandaki Türkiye çok farklı. Türkiye’nin ekonomik, sosyal, kültürel kalkınmasını, akademik kalkınmasını, dünya çapında üniversitelerinin olduğunu gördüğümüz zaman buna paralel olarak Sivas’ta bu gelişmeler oldu mu? Ben dışarıdan bakıyorum, Sivas’ta bu gelişmelerin yeterli olmadığını düşünüyorum. Sivas’ımıza daha güzel hizmetler yapabilmek için aday adayı oldum. Sivas, bir Kayseri, Konya, Gaziantep olsun istiyorum. Bunun özlemini yaşıyorum. Türkiye’nin çoğu illerine gittim. Bakıyoruz, çok gelişmişler. Ekonomileri, sanayileri artmış, dünya çapında insanların şirketleri var. Diyoruz ki Sivas’ın niye yok. Bunları samimiyetle söylüyorum. Milletvekilliği ve getireceği özlük hakları şuandaki durumumdan katiyetle iyi değil. Benim özlük durumum, özlük haklarım, ekonomik durumum inanın milletvekili olduğum zaman daha da düşecek. Allah’a şükür şuan ki konumumuz, durumumuz iyi. Bir ekonomik kaygımız yok.

Sivas aşığı bir insanım. Sivas’ım da en az bir Kayseri olsun istiyorum. Türkiye’de Kayseri ölçekli bir etkinliği olsun istiyorum. Çocukluğum, gençliğim, üniversite yıllarım Sivas’ta geçti. Sivas ile iç içeyiz. İstanbul’da mutlaka Sivas’ta ne olduğunu takip ediyoruz. İç Anadolu Bölgesi’nde Sivas, şuanda bu konularda çok çok iyi değil. Bizim Ankara’da Sivas’ı besleyecek çok fazla bir etkinliğimiz yok. Öncelikle Sivas’ımıza, daha sonra da memleketimize en güzel hizmetleri nasıl yaparız, bunun gayreti içerisinde olacağız. Bu nedenle gönül birliğimizin olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığımı koydum.’

Haftanın Öne Çıkanları

Kadın Kollarında Görev Değişimi

2015-02-26 17:26 - Gündem

?Bu Kutlu Yolda Bende Varım?

2015-02-24 23:19 - Gündem

?Sivas´a Hizmet Etmek İçin Aday Adayı Oldum?

2015-03-03 00:43 - Gündem

Osmanlı Ocakları, Sivas´ta Osmanlı Ahlakını Yaşatacak

2015-02-25 17:43 - Gündem

?Siyasetin Kadın Nezaketine İhtiyacı Var?

2015-02-27 17:50 - Gündem

?Hizmet İçin Yola Çıktık?

2015-02-24 23:15 - Gündem

TOBB ETÜ Sivas´a Hayırlı Olsun

2015-02-28 17:12 - Gündem

Tarım ve Hayvancılığın İçinden Birisi?

2015-02-28 17:11 - Gündem

Çıtak, Gazetemizi Ziyaret Etti

2015-02-25 17:45 - Gündem

İşte Badminton´da Şampiyonlar

2015-02-28 17:02 - Gündem

İlgili Haberler

Sivaslıları Çekici Yapan Şey Nedir?

17:38 - Gündem

Sivas İrade Ana Haber Bülteni- 13 Mayıs 2024

19:00 - Gündem

Sivas'ta Engellilere Yangın Eğitimi Verildi

15:47 - Gündem

Sivas'ta Sular Kesilecek! Tedbirli Olun!

14:20 - Gündem

“En İyi Dere Islahı” Ödülü Verilmişti! Aksu’yu Kaderine Terk Etmeyin!

13:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivaslıları Çekici Yapan Şey Nedir?

17:38 - Gündem

Son Dakika: Sivas'ta Alacak Verecek Kavgasında Kan Aktı!

16:03 - Asayiş

Sivas'ta Engellilere Yangın Eğitimi Verildi

15:47 - Gündem

Sivasspor'a Genç Santrafor! Prensipte Anlaşıldı!

15:23 - Spor

Sivas'ta Sular Kesilecek! Tedbirli Olun!

14:20 - Gündem