Başkan Aydın´dan Muhtarlara Büyük Destek

Başkan Aydın´dan Muhtarlara Büyük Destek

Gündem - 9 yıl önce



Bu konudaki düşüncelerini gazetemiz ile paylaşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, ‘Muhtarlarımızın hizmetlerini daha iyi ve hızlı yürütebilmeleri için bilgisayar desteği vereceğiz. Amacımız, Sivas’ın her konuda daha iyi yönetilmesi, daha iyi hizmet alması.’ Dedi.

ERSAN ARSLAN

Sivas’ta mahalle muhtarları ile yakın ilişkiler içerisinde olan Belediye Başkanı Sami Aydın, muhtarların mahalle halkına sundukları hizmeti daha etkin ve hızlı yürütebilmeleri için desteklerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Oğuzlar Parkı’ndaki semt evini muhtarlar derneğine tahsis ederek önemli bir jest yapan Başkan Aydın, muhtarların teknolojik donanımlarına da katkı sağlayacak. Sivas Belediyesi, bu kapsamda 65 Mahalle Muhtarı’na dizüstü bilgisayar hediye edecek. Sivas Belediyesi, ayrıca bu yıl 11 yeni muhtarlık hizmet bürosunu daha hizmete açacak. Gelecek yıl yapımı planlanan 10 muhtarlık bürosu ile birlikte tüm muhtarların hizmet büroları tamamlanmış olacak.

 ‘MUHTARLARA VERİLEN

DESTEK, SİVAS’A VERİLEN DESTEKTİR’

Mahalle muhtarlarını çok önemsediklerini ve onların makul talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için gereken desteği vermeye çalıştıklarını belirten Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas halkına hizmet veren muhtarlara verilen desteğin, aynı zamanda Sivas’a verilmiş bir destek olduğunu söyledi.

Bu doğrultuda muhtarların teknolojik donanımlarının da hizmetin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi açısından önemli olduğunu belirten Başkan Aydın, 65 mahalle muhtarına bilgisayar desteği verileceğini söyledi.

Başkan Aydın,  ‘Muhtarlarımızın hizmetlerini daha iyi ve hızlı yürütebilmeleri için bilgisayar desteği vereceğiz. Amacımız, Sivas’ın her konuda daha iyi yönetilmesi, daha iyi hizmet alması. Muhtarlarımız da bu işin bir parçası olduğu için onlara verilen desteğin Sivas’a verilen destek olacağı düşüncesi ile böyle bir projemiz olacak.’ İfadelerini kullandı.

‘BAŞKANIMIZA NE KADAR

TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR’

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın muhtarlara ve muhtarlar derneğine gösterdiği yakın ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ise muhtarlara hediye edilmesi planlanan diz üstü bilgisayarların da çok önemli ve anlamlı olduğunu söyledi.

Başkan Aydın’ın muhtarlar derneğinin talep ve önerilerini her zaman dikkate aldığını belirten Koç, kısa süre önce Oğuzlar Parkı’ndaki semt evinin muhtarlara tahsis edildiğini, geçtiğimiz günlerde Sivas’ta gerçekleştirilen Muhtarlar Konfederasyonu toplantısına da büyük katkı sağlandığını söyledi.

Koç, şu ifadeleri kullandı:

‘Belediye başkanımız Sayın Sami Aydın’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuzun 20. İstişare toplantısında da bize çok büyük katkı sağladı. Bu konuda verdiği önemli desteklerden dolayı kendisine öncelikle bir kez daha teşekkür ediyorum. Kısa süre önce 81 ilimizin muhtarları ilimize geldi. En güzel organizasyonu Türkiye’de biz yaptık. 150 kişiyi Sivas’ta ağırladık. Raybüs ile Divriği’ye gittik. Divriği Ulu Camii’ni bütün Türkiye’ye tanıttık ve şuanda Türkiye’de Sivas konuşuluyor.

Belediyemizin gerçekten muhtarlarımıza büyük desteği var. Muhtarlarımıza geçen yıl 10 tane büro yapıldı. Bu yıl da 10 büro daha yapılacak. Gelecek sene de 10 büro yapılacak ve tüm muhtarlarımızın hizmet büroları tamamlanmış olacak. İnşallah iç dizayn konusunda da belediyemiz yardımcı oluyor. Belediyemiz şimdi de derneğimizin dilek ve temennilerini kabul ederek tüm muhtarlarımıza bilgisayar dağıtacak. Bu bizler için, hizmet verdiğimiz halkımız için çok önemli bir destek. Belediye Başkanımız, geçtiğimiz günlerde de Oğuzlar Parkı’ndaki Semt Evi’ni derneğimize tahsis etti. Biz istemeden biz talep etmeden, kendisi bizim darda olduğumuz düşünerek, daha geniş bir alanda hizmet vermemiz için orayı bize tahsis etti. Güzel bir toplantı salonumuz, başkanlık odamız var. Bu Türkiye’de bir ilk belki de. Tüm muhtarlarımız ve halkımız adına Belediye Başkanımız Sami Aydın’a teşekkürlerimi sunuyorum.’

Haftanın Öne Çıkanları

Kuyumculara Pazar Tatili

2015-05-02 15:00 - Gündem

TEİAŞ´tan Sivas´a 18 Milyon TL´lik Yatırım

2015-05-02 15:02 - Gündem

Ravza Derneği´nden Afrika´ya 25 Su Kuyusu

2015-05-05 12:10 - Gündem

Acılı Baba, Şikâyetçi Oldu

2015-05-05 12:11 - Gündem

Tarihi Camilerde Restorasyon Başladı

2015-05-02 15:03 - Gündem

Yalçın´ın "Üç büyükler"e Karşı Şansı Tutmuyor

2015-05-01 16:00 - Gündem

Sergen Yalçın PFDK´da!

2015-05-02 14:30 - Gündem

AK Parti´den Basına Özel Sıra Gecesi

2015-05-05 12:08 - Gündem

?Hizmete Talibim?

2015-05-06 22:34 - Gündem

UMRE´DEN DÖNDÜLER

2015-05-06 09:43 - Gündem

İlgili Haberler

Sivas İrade Ana Haber Bülteni- 15 Mayıs 2024

19:00 - Gündem

Türkiye "cep"ten konuşmada Avrupa'nın zirvesini bırakmıyor

16:30 - Gündem

İl Sağlık Müdürü Açıkladı: Sivas Numune Hastanesinde Yoğun Bakım Yatak Sayısı Artırılacak!

16:13 - Gündem

Sivas’ta Üniversite Öğrencileri Okulu Bırakıp Bu İşe Yöneliyor

16:09 - Gündem

Sivaslı Vatandaş Çağrı Yaptı Fatma Şahin Kayıtsız Kalmadı!

12:25 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta Bugün Kimler Vefat Etti? 15 Mayıs 2024

16:36 - Yaşam

Mustafa Destici: Sivas'ın Sahibi Var!

16:21 - Politika

İl Sağlık Müdürü Açıkladı: Sivas Numune Hastanesinde Yoğun Bakım Yatak Sayısı Artırılacak!

16:13 - Gündem

Sivaslı Vatandaş Çağrı Yaptı Fatma Şahin Kayıtsız Kalmadı!

12:25 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Tanrıverdi" Açıklaması

12:14 - Politika