Mustafa Destici: Sivas'ın Sahibi Var!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’u ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez ilimize gelen Destici, “Seçim zamanı Sivas’ta yaptığımız mitingde Sivas sahipsiz değil, Sivas'ın sahibi var demiştik. Sivas'ı sahipsiz asla bırakmayacağız. Sivas'ı sahipleneceğiz” dedi.

Politika - 2 hafta önce

Hayrullah AĞKAŞ 

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Genel Başkanı Mustafa Destici, Eski Jandarma Binasında bulunan tarihi başkanlık makamında Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'u ziyaret etti. Destici, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İLKELERİMİZLE HAREKET EDİYORUZ

Yerel seçimlere Sivas’ta çok iyi hazırlandıklarını ve bu çalışmanın sonucunda da başarıya ulaştıklarını belirten Destici, “Seçim sonuçlarından büyük bir memnuniyet duydum. Yani kazanmış olmasından büyük bir memnuniyet duydum. Seçimlerin üzerinden yaklaşık 45 gün geçti. Bu süre içerisinde yapılanlar yine seçim dönemimizdeki sloganımıza uygun olarak ‘birlikte yöneteceğiz’ anlayışıyla hareket edilmesi ve özellikle belediye başkanımızın kamuoyunda daha da tanınır hale gelmesiyle bu destek günden güne daha da artıyor. Biz inşallah bu güveni boşa çıkarmayacağız. Biz ilkeli, temiz, şeffaf bir belediyecilik vadettik. Şu an ilkelerimizle hareket ediyoruz” diye konuştu.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

31 Mart seçimlerinin ardından Sivas Belediyesi’nin kendilerine emanet edildiğini ifade eden Destici, “Biz inşallah bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bize yeniden Sivas emanet edildi. Allah önce tabii bizi mahcup etmesin. Belediye başkanımızı, arkadaşlarımızı, meclis üyelerimizi mahcup etmesin.  Ama biz de inşallah Sivaslıları mahcup etmeyeceğiz. Verdikleri oyların hakkını inşallah ziyadesiyle yerine getireceğiz. Biz ilk olarak temiz, şeffaf, vahşet bir belediyecilik vadettik. Ona uygun şu anda çalışıyor arkadaşlarımız” açıklamasında bulundu.

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NİN BİRİKİMİNİ AKTARACAĞIZ

Sivas’ı temiz bir siyasi anlayışla yöneteceklerini kaydeden Destici, “Belediyemizin tabii ki kentsel dönüşüm başta olmak üzere büyük yatırım projeleri, altyapı projeleri ya da üst yapı projeleri, sağlık projeleri, eğitim projeleri,  istihdamla ilgili projeler, sanayi projeleri gibi bütün bunlarla ilgili de biz elbette hem Büyük Birlik Partisi'nin 31 yıllık birikimini, tecrübesini ve kadrolarını desteğini buraya aktaracağız. Arkadaşlarımız sadece Sivas'a, Sivaslılara hizmet etmek için burada olacaklar. Ellerindeki imkanları, projeleri burada hayata geçirecekler” ifadelerini kullandı.

Sivas’a yapılacak proje ve yatırımlarla ilgili merkezi hükümetin de desteğini alacaklarını ifade eden Destici, Cumhur İttifakı bileşenlerinin de katkı sunacaklarını söyledi. Destici, “Biz tabii ki Cumhurbaşkanlığından başlayarak hangi bakanlıkla ilgili Sivas Belediyemiz bir hizmet yapacaksa diyelim ki kentsel dönüşüm yapacağız Çevre Şehircilik Bakanlığımızla, diyelim altyapıyla ilgili bir şey yapacağız şehirler bankasıyla, sağlıkla ilgili bir şey yapılacaksa Sağlık Bakanlığımızla, turizmle ilgili bir şey yapılacaksa Turizm Bakanlığımızla, sporla ilgili bir şey yapılacaksa Spor Bakanlığımızla yani bütün ilgili bakanlıklarımızla diyalog halinde olacağız” şeklinde konuştu.

SİVAS’A KARŞI MESULİYETİMİZ VAR

Sivas'a ve Sivaslıya hizmet için seçim döneminde söz verdiklerini hatırlatan Destici, “Seçim zamanı Sivas’ta yaptığımız mitingde Sivas sahipsiz değil, Sivas'ın sahibi var demiştik. Sivas'ı sahipsiz asla bırakmayacağız. Sivas'ı sahipleneceğiz. Dün olduğu gibi bugün de Sivas’ karşı bir mesuliyetimiz var. Onun sorumluluk var ve bize yüklendi bu. Dolayısıyla biz bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz ve Sivas'ın güzelliği Sivaslının mutluluğu için çalışacağız. Sivas zaten örnek bir şehir Türkiye'de. Biz Sivas'ı inşallah daha büyük hizmetlerle daha da kalkındırarak hem büyümesine hem  güzelleşmesine hem de buradaki insanların daha mutlu müreffeh bir hayatı yaşamasına katkı sağlayacağız ve Sivas'ı inşallah hep birlikte o noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Sivas'ta Evler Artık Satılmıyor!

2024-05-12 10:06 - Ekonomi

Sivas-Erzincan Kara Yolunda Feci Kaza!

2024-05-13 11:46 - Asayiş

Sivas Belediyesi Aba Altından Sopa Gösterdi

2024-05-09 14:26 - Gündem

Sivas'a Yeni İstihdam Kapası Açıldı! Günlük Bin Ton Üretim Yapacak!

2024-05-11 09:59 - Ekonomi

“En İyi Dere Islahı” Ödülü Verilmişti! Aksu’yu Kaderine Terk Etmeyin!

2024-05-13 13:43 - Gündem

SON DAKİKA: Sivas'ta FETÖ Operasyonu!

2024-05-14 10:33 - Asayiş

Müdür Bey Bir Zahmet Bu İşi Çözün!

2024-05-10 11:14 - Gündem

Son Dakika: Sivas'ta Alacak Verecek Kavgasında Kan Aktı!

2024-05-13 16:03 - Asayiş

Eski Sanayi Projesi Rafa Mı Kalkıyor? Özbelsan Genel Müdürü Açıkladı

2024-05-09 09:23 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Tanrıverdi" Açıklaması

2024-05-15 12:14 - Politika

İlgili Haberler

Bakan Göktaş, Avusturyalı Mevkidaşı Raab ile Görüştü

16:00 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Anayasa Vurgusu!

15:21 - Politika

İspanya, Filistin Devleti'ni Resmen Tanıyacak

11:03 - Politika

Bahçeli'den Ülkü Ocakları Çıkışı: "Mahkemede Dinlenmelerini İstiyoruz

16:12 - Politika

Türk Dünyası Ulusal Bilimler Akademileri Birliği Genel Kurulu Toplandı

15:00 - Politika

Günün Manşetleri

Vali Şimşek Öğrencilerle Buluştu

10:39 - Eğitim

Sivas'ta Sporcu Seçmeleri Yapıldı

10:20 - Spor

Sivaslı İkizlerden Alkışlanacak Başarı

10:15 - Spor

 Sivasspor’da Ayrılık Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor!

10:09 - Spor

Sivas'ta Kadın Üreticiye Destek Her Geçen Gün Artıyor!

09:53 - Gündem