Emlak Danışmanlarına Web Tapu Semineri

Emlak Danışmanlarına Web Tapu Semineri

Gündem - 4 yıl önce



Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü iş birliğinde ?Web Tapu? sistemine ilişkin seminer düzenlendi. SEMDER üyelerine yönelik düzenlenen program Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi.

Programa;  Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü Adnan Kahveci, SEMDER Başkanı Kerim Çayır, Sivas Tapu Sicil Müdürü Nihat Ürkmez, Sivas Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Ganimet Mucan Baş ve Mehmet Aydoğdu, müdür yardımcıları ile çok sayıda emlakçı katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren SEMDER Başkanı Kerim Çayır, davetlerine icabet eden sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Başkan Çayır, ?Değerli Başkanım Web Tapu sisteminin mimarı Sayın Adnan Kahveci beye bu güzel etkinliği bizlere sağladığı için teşekkür ediyorum. Yine işlerin yoğun olduğu bugünlerde bizlere her zaman destek olan Tapu Sicil Müdürümüz Sayın Nihat Ürkmez beye ve personeline teşekkür ediyorum. Dürüstlükten ve özverili çalışmadan ödün vermeyen değerli emlak danışmanlarım hepiniz hoş geldiniz. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün pandemi döneminde mecburi olarak geçtiği Web Tapu uygulaması ile biz emlak danışmanları da bu uygulamanın her zaman ve her anında içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda bu süreçte desteklerini esirgemeyen Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum? dedi.

Başkan Çayır´ın ardından konuşan Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü Adnan Kahveci, yeni tip koronavirüs sürecinin ?Web Tapu? sisteminin önemini daha da önemli hale getirdiğini söyledi.

?İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ?

Sürecin işleyişini kolaylaştıracak bu tür sistemlerin geliştirilmesinde her türlü teklife açık olduklarını ifade eden Bölge Müdürü Kahveci, ?Biz her zaman bu konularda gelişime, iş birliğine ve tekliflere açığız. Tabii bu konuda muhatap olması çok önemli. Tek tek kişiler değil de SEMDER gibi kurumsal dernekler üzerinden ciddi bir şekilde bu tarz seminerler yapılabilmektedir. Bu seminerimiz de tamamen resmi prosedürde yapılan, muhataplık olunan bir  etkinliktir. Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü  olarak bu konunun farkındayız. Bunun daha da geliştirilmesini istiyoruz. Her zaman tekliflere de açık olacağız? dedi.

Bölge Müdürlüğü personeline vatandaş memnuniyetinin üst seviyede olması noktasında telkinlerde bulunduklarını kaydeden Kahveci, ?Bunun geri dönüşlerini de alıyoruz, sizler de fark etmişsinizdir. Eskinin sert yapısı olmasın istiyoruz. Personel arkadaşlarımıza, müdürlerimiz de dahil olmak üzere vatandaşımıza anlayışla izah edelim, olmuyorsa neden olmadığını izah edelim diyoruz.  Biz bu çerçevede ilerlemeye devam ediyoruz. Web Tapu uygulaması, görülen aksaklıklar veya karşılaştığınız sorunlar varsa arkadaşlarımız sizlere anlatacaklar. Güzel bir hazırlık yaptılar. İnşallah faydalı olur? diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Sivas Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Ganimet Mucan Baş ve Mehmet Aydoğdu ?Web Tapu? sistemine ilişkin SEMDER üyelerini bilgilendirdi. Emlakçıların sorularını yanıtlayan Baş ve Aydoğdu talepleri not aldı.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden emlakçılar seminer programının verimli geçtiğini belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Emlak Danışmanlarına Web Tapu Semineri

2020-06-18 20:24 - Gündem

Türkiye Genom Projesine Destek

2020-06-16 07:00 - Gündem

Bostankaya Tren İstasyonunu İnceledi

2020-06-13 07:00 - Gündem

SEDDER´den Okullara Anlamlı Hediye

2020-06-18 07:00 - Gündem

Doğa Yürüyüşleri Devam Ediyor

2020-06-16 07:00 - Gündem

Mezunlara Büyük Kolaylık

2020-06-13 07:00 - Gündem

Üyelerimiz İçin Çalıştık

2020-06-18 07:00 - Gündem

Kangal Köpeği Korunacak

2020-06-13 07:00 - Gündem

Erdoğan Yeşilyurt Yuvada Kaldı--Video

2020-06-13 07:00 - Spor

Yaşlı Kadının Talebi Yerine Getirildi

2020-06-13 07:00 - Gündem

İlgili Haberler

Jandarma ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

16:23 - Gündem

Akademisyenler ve öğrenciler birlikte İsrail’i protesto etti

16:12 - Gündem

Sivas İrade Ana Haber Bülteni- 10 Mayıs 2024

19:00 - Gündem

Öğretmenlerimize şiddeti kınıyoruz

15:53 - Gündem

Öğretmenlere Yapılan Saldırıları Kınıyoruz

14:35 - Gündem

Günün Manşetleri

Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Kore Cumhuriyeti'nin Sivas Fahri Konsolosu oldu

16:17 - Politika

Sivas'ta Bugün Kimler Vefat Etti?- 10 Mayıs 2024

15:57 - Yaşam

Öğretmenlere Yapılan Saldırıları Kınıyoruz

14:35 - Gündem

Bülent Uygun Taraftara Seslendi: Bizi Yalnız Bırakmayın!

14:18 - Spor

Şiddet yasası acilen çıkarılmalı

14:08 - Gündem