KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

TAPU KADASTRO 20. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Resmi İlanlar - 1 yıl önce

Sivas Tapu ve Kadastro 20 Bölge Müdürlüğü ve Bağlı Müdürlüklerde Çalışanlar İçin Koruyucu Giyim Malzemesi Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN

:

2023/404392

 

1-İdarenin

a) Adı

:

TAPU KADASTRO 20. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

b) Adresi

:

ÖRTÜLÜPINAR MAHALLESİ İNÖNÜ BULVARI NO:20 58060 SİVAS MERKEZ/SİVAS

c) Telefon ve faks numarası

:

3462116080 - 3462116086

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası

:

https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı

:

Sivas Tapu ve Kadastro 20 Bölge Müdürlüğü ve Bağlı Müdürlüklerde Çalışanlar İçin Koruyucu Giyim Malzemesi Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı

:

12 kalemden oluşan koruyucu giyim malzemesini alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer

:

Teklifinde belirttiği teslimat noktalarından

ç) Süresi/teslim tarihi

:

Sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici; idare tarafından kendisine verilecek Personel isim (icmal) listesinde belirtilen her bir çalışana Merkezi Teslimat Noktasından veya teklifinde belirttiği teslimat noktalarından Koruyucu Giyim Malzemelerini 15 Haziran 2023 tarihine kadar ayni olarak teslim edecektir.

d) İşe başlama tarihi

:

Sözleşmenin imzalanmasını müteakip işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati

:

17.05.2023 - 10:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)

:

Tapu ve Kadastro 20.Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. 4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler; 4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. 4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu. 4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri. 4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

Koruyucu giyim ürün gruplarının dağıtımının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için isteklilerin kendilerine, kendilerinin yahut bayisi oldukları markanın anlaşmalı üye işyerlerine ait olmak üzere Tapu ve Kadastro Sivas 20. Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde bulunan Sivas ve Tokat illerinde 1 tanesi Alışveriş Merkezinde (AVM) olmak üzere en az 2 mağazasının ve anlaşmalı mağazaların da Türkiye genelinde en az 60 mağazasısının bulunması zorunludur. Bu hususa ilişkin belgeler teklif zarfında sunulacaktır. Mağaza zinciri ile yapılmış olan üye işyeri sözleşmeleri teklifle birlikte sunulacaktır. Anlaşma yapılan üye işyerlerine ait imza sirküleri de teklife eklenecektir. Üye İşyerleri ile yapılan anlaşmalarda, ürünlerin ayni olarak teslim edilebileceğini içeren bir hüküm bulunması zorunludur.

4.3.1.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İstekliler, ihale dosyasında sunduğu üye kuruluşlardan en az 1 tanesine ait Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen Tescilli Marka Mağaza olduğunu gösteren ve 35. Sınıfı kapsayan “Marka Tescil Belgesi’ ile kendilerine yahut bayisi oldukları markaya ait 35. Sınıfı kapsayan “Marka Tescil Belgesini teklifleri ile birlikte sunacaktır. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

İdare, tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında, teslimat öncesinde ve teslimat anında KGYM’lerin Teknik Şartnameye uygunluğunu kontrol etmek için her türlü tahribatlı - tahribatsız kontrol, muayene ve analizler için numune talep edebilecektir. Tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında talep edilmesi durumunda numunelerin 2(iki) takvim günü içerisinde İdare’ye sunulması zorunlu olup, talep edilmesine rağmen  malzeme numunelerini teslim etmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Muayene heyetince yapılacak gözle muayenede gerek malzeme gerekse kalıp/kesim yönünden yapılacak değerlendirme neticesinde İstekli tarafından getirilen ürünlerin yeterli bulunmaması halinde İsteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.Muayene heyeti, gerekli görürse Teknik şartnamede belirtilen bütün özelliklere göre teslim edilen malzemelerden bir veya birkaçını, akredite edilmiş kurum/kuruluş/laboratuvara gönderilerek, analiz ve test ettirebilecektir. Analiz ve test masrafları yükleniciye aittir. Ayrıca yüklenici, analiz ve test amaçlı gönderilen malzemelerin yerine yenisini muayene işlemleri tamamlanmadan teslim edecektir.

Denetleme, kabul ve muayene işlemleri hususunda, belirtilen yönetmelik hükümlerinde İdarece karşılanması için öngörülen maliyetler dışında, her türlü malzeme, nakliye, analiz, test, belge, onay, tercüme vb. masrafları yüklenici firmaya ait olacaktır

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. 7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. 8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. 9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. 11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. 13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür. 14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Judoculardan Büyük Başarı!

2023-04-18 11:56 - Spor

Engel Tanımayan Sporcular Onurlandırılacak

2023-04-20 13:27 - Spor

Atletler Dereceyle Döndü

2023-04-18 12:03 - Spor

ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR

2023-04-18 00:00 - Resmi İlanlar

HAZIR BETON ALIMI İŞİ

2023-04-19 00:00 - Resmi İlanlar

KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

2023-04-25 00:00 - Resmi İlanlar

Uzmanından Beslenme Tavsiyesi

2023-04-20 13:50 - Sağlık

Milli Güreşçilerimiz Finalde

2023-04-19 08:30 - Spor

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Avrupa şampiyonasına Hazır

2023-04-19 10:25 - Spor

Sivasspor ile Trabzonspor 34. randevuda

2023-04-19 14:41 - Spor

İlgili Haberler

KOYULHİSAR KAYMAKAMLIĞINDAN (MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ)

00:00 - Resmi İlanlar

T.C. SİVAS İCRA DAİRESİ

00:00 - Resmi İlanlar

T.C. SİVAS İCRA DAİRESİ

00:00 - Resmi İlanlar

770 LT'LİK SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNERİ

00:00 - Resmi İlanlar

SAC SIVAT MAL ALIMI

00:00 - Resmi İlanlar

Günün Manşetleri

Sivas İrade Ana Haber Bülteni- 9 Mayıs 2024

19:00 - Gündem

Mutlu Yıllar Sivasspor!

16:33 - Gündem

Özdağ: Cumhuriyet Üniversitesinde Cumhuriyet Karşıtı Propaganda Yaptılar!

16:24 - Gündem

Sivas'ta Bugün Kimler Vefat Etti?

15:21 - Gündem

Gazetecilerden Sivasspor’a Baklava

14:45 - Spor