USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Carlos Şampiyonluk İstiyor

Carlos Şampiyonluk İstiyor

Carlos Şampiyonluk İstiyor
11-10-2013 17:36
Google News


İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor, milli maç nedeni ile 4 günlük iznin ardından ligde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Günü çift idman yaparak geçiren futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefini final olarak belirlediklerini söyleyen Carlos, Ligde de hedeflerinin önce Avrupa kupalarına katılmak daha sonrada şampiyonluk olmak olduğunu söyledi.

4 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayan Sivasspor’da takımda bulunan eksik futbolcular hakkında bilgi veren Roberto Carlos ‘Adem şuanda iyileşme sürecinde, Utaka’nın ufak bir problemi var, Kamil’in biraz şahsi durumları var onlarla ilgili izinde şuan, milli takımlarda olan oyuncularımız var Borjan ve Cihan ama önemli olan elimizde olan arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalar çok keyifli gidiyor, çok güzel bir atmosferde çalışıyoruz önemli olan bu’ dedi.

HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK MI?

Lige verilen 2 haftalık arada takımı hazır tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Roberto Carlos hafta sonu hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini söyledi. Carlos: ‘Bir hazırlık yapmayı düşünüyoruz çünkü takımımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarımız güzel gidiyor ama maç tempomuzu da kaybetmememiz gerekiyor bu yüzden bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz’ şeklinde konuştu.

Trabzon maçının zor bir karşılaşma olacağını söyleyen Roberto Carlos sözlerine şöyle devam etti: ‘Zorlu bir karşılaşma olacak bunun farkındayız. Çünkü Trabzonspor’la aynı durumdayız üst sıraları zorlamayı hedefliyoruz iki takım olarak. Çok iyi oyuncuları var, çok kaliteli bir takım kendi evlerinde oynayacaklar fakat bizde takımı sürprize uğratacak kadar kaliteli bir takıma sahibiz bu yüzden hafta sonu çok güzel bir karşılaşma olacak’

KUPADA HEDEF FİNAL

Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerinin final oynamak olduğunu söyleyen Roberto Carlos kupadaki Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılarak yola devam edeceklerini söyledi. Carlos ‘Galibiyetlerle devam edeceğiz. Evimizde oynadığımız her maçtan galibiyetle ayrılmamız çok önemli ve taraftarımız da takımımızdan galibiyetler bekliyor buda çok önemli. Tekrar söylüyorum ben kupada finali hedefliyorum. O yüzden bu yolumuzda bir adım daha atmak için önemli bir maç’ dedi.

LİGDE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sezon başı yaptığı açıklamalarda hedefinin Avrupa iddiası ve şampiyonluk olduğunu söyleyen Roberto Carlos’a ligde geçen 7 haftalık sürede bu iddialarının devam edip etmediği sorusuna cevap veren Carlos: ‘Şuan da ekibimiz mutlu bir şekilde çalışıyor. Çok keyif içinde çalışıyoruz ve çok doğru bir yoldayız. Her maç elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Hedeflerimiz halen devam ediyor. İlk olarak hedefim Avrupa Liglerinde mücadele etmek daha sonrasında da bu takımı şampiyonluğa kadar ilerletme hedeflerim devam ediyor’ dedi.

Bugün Kanal D yayınlanacak olan Beyaz Show programının konuğu olacak olan Roberto Carlos bununla ilgili olarak ‘Türkiye çapında önemli bir program. Çok tanınmış, saygı duyulan ve önemli bir sunucunun yaptığı bir program. Güzelce kendimi hazırlayacağım kravatımla, takım elbisemle. Gidelim birkaç güzel bir şeylerde söyleyelim’ dedi.

ANTRENMAN

4 günlük iznin ardından Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenman öncesi takımla kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Roberto Carlos takıma neşeli bir konuşma yaptı. Orta sahada tek pas çalışması ile başlayan antrenman daha sonra gruplar halinde koordinasyon ve istasyon çalışması ile sona erdi. Bir hayli neşeli geçen antrenmanda futbolcuların hırslı olduğu gözlerden kaçmadı.

Antrenmana Kanada milli takım kampında bulunan Milan Borjan, Azerbaycan Milli Takım kampında bulunan Cihan Özkara, Türkiye A2 Milli Takımı kampında bulunan Ümit Kurt, Roberto Carlos’tan özel izin alan Kamil Groscki, Aatif Chahechouhe, John Utaka katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Adem Koçak ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!