Açık Kapı"da Talepleri Dinledi

Açık Kapı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Malatya nın Doğanşehir ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Yılmaz Şimşek, görev süresinin tamamlanmasının ardından, Sivas a dönerek ilimizdeki ilk programında Açık Kapı da vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdem TAHILLIOĞLU 

6 Şubat"ta yaşanan deprem felaketinin ardından ilk günden itibaren Malatya"nın Doğanşehir ilçesinde koordinatör vali olarak görev yapan Vali Yılmaz Şimşek, ilimize döndü. Şehre döner dönmez göreve başlayan Şimşek, Açık Kapı"da vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.  Ardından Vali Şimşek başkanlığında asayiş toplantısı yapıldı.

Vali Şimşek; İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muhammet Sevinç'ten ilimizin asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Fatih Tabur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.