USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Gazeteciler Cemiyeti'nden Felek'e Veda Programı

Yaklaşık 12 yıldır Sivas’ta Anadolu Ajansı muhabiri ve başmuhabiri olarak görev yapan Önder Felek’in Kayseri Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından veda programı düzenlendi.

Gazeteciler Cemiyeti'nden Felek'e Veda Programı
16-08-2023 11:30
SİVAS
Google News

Erkan YILDIZ

Yaklaşık 12 yıldır Sivas’ta Anadolu Ajansı muhabiri ve başmuhabiri olarak görev yapan Önder Felek Kayseri Bölge Müdürü olarak atandı.  Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından Felek için veda programı düzenlendi.

Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda programında Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, cemiyet üyeleri, Anadolu Ajansı çalışanları ve basın mensupları katıldı.

YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN

Kahvaltının ardından konuşan Başkan Muhittin Karahan, Kayseri Bölge Müdürü olarak atanan Felek’e Sivas’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek “Bu yemek veda değil vefa yemeğidir. Kendisi gittiği için üzülüyoruz ama yeni görevi için seviniyoruz. Bölge müdürü olarak gidiyor artık Kayseri’de bir kapımız var. Onun adına çok mutluyuz. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Kendisiyle hiçbir sıkıntı yaşamadı. Kendisine yeni görevinde ve şehrinde başarılar diliyoruz.” dedi.

ARTIK KAYSERİ’DE BİR EVİNİZ VAR

Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürü olarak atanan Önder Felek de  “Herkese çok teşekkür ediyoruz. Sivas’ta güzel dostlarım var. Uzun yılladır Sivas’tayım, çok değerli dostluklar edindim. Artık Kayseri’de bir eviniz var.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, Felek’e Sivas’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı muhabirleri de Felek’e günün anısına adının yazılı olduğu isimlik hediye etti.

Sivasİrade- SivasGündem- Sivas Haberleri- Sivassondakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!