USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mustafa Destici Sivas'ın Kanayan Yarasına Parmak Bastı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'de katıldığı programda Sivas'ın kanayan yarasına parmak bastı.

Mustafa Destici Sivas'ın Kanayan Yarasına Parmak Bastı!
08-04-2024 10:55
SİVAS
Google News

Eskişehir'in Günyüzü Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında gazetecilere gündemi değerlendiren Destici, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak katıldıklarını söyledi.

Sivas'ın yanı sıra 25'e yakın ilçe ve beldeyi kazandıklarını anımsatan Destici, şöyle devam etti:

"Oy oranımızı ciddi şekilde artırdık. İlkeli, temiz ve şeffaf bir belediyecilik vadettik. Bu ilkeli belediyeciliğimiz, devletimizin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali, birliği... Bunlar genel ilkelerimiz ama bunun yanında hak, hukuk, adalet, eşitlik bunları çok önemseyeceğiz. Asla ayrımcılık yapmayacağız. Herkese hizmeti eşit götüreceğiz. Sivas'ımızda da diğer kazandığımız yerlerde de aynı hassasiyetle Büyük Birlik Partisi belediye başkanlarımız ve yönetimleri çalışacak. Şeffaf olacağız. Adaletli olacağız."

"ÇOCUKLAR SAHİPSİZ KÖPEKLERDEN OKULA GİDEMİYOR"

Destici, vatandaşların belediyelerden önemli beklentilerinden birinin sahipsiz hayvanlarla ilgili olduğunu belirtti.

Sahipsiz hayvanlara ilişkin her gün yeni haberlerin duyulduğunu anlatan Destici, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Pek çok çocuğumuz bu yüzden okula gidemiyor. Annesi babası götürmek zorunda kalıyor. Kadınlarımız çarşıya, pazara çıkamıyor. Yaşlılarımız sabah namazına gidemiyor. Onun için biz de dedik ki 'Biz kazandığımız belediyelerde bir ay içinde bu sorunu çözeceğiz.' Hatta biraz önce ilçe merkezinden buraya gelirken arabaya bindim. Baktım kenarda bir köpek var. Belediye Başkanımıza 'Bunları toplamaya başlamadınız mı?' dedim. 'Başkanım başladık ama böyle arada kalanlar var. Onları da alacağız' dedi. Burası kolay. Sivas'ta da bu işi geçmişte olduğu gibi çözeceğiz ama Ankara'nın, İstanbul'un her yerin bu işi çözmesi lazım. Bu en önemli meselelerimizden biri. Bunun yanında tabii güvenlik çok önemli. Bunu çözeceğiz. Yeni istihdam alanları oluşturacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!